SANADOR deține singurul laborator din România acreditat RENAR pentru RT-PCR SARS-CoV-2

SANADOR deține primul și singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obținută de la RENAR – organismul național de acreditare – la 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

SANADOR continuă să fie un partener medical de încredere în lupta cu noul coronavirus și oferă pacienților prețuri speciale pentru testarea COVID. Astfel, testul RT-PCR SARS-CoV-2 este disponibil la 190 de lei, în vreme ce prețul unui test antigenic rapid este de 72 de lei. Pentru RT-PCR, rezultatul este disponibil online în maximum 24 de ore, cu cod QR și, la cerere, în limba engleză, în vreme ce rezultatele testelor antigenice rapide sunt disponibile în aproximativ 20 de minute.

Detalii despre testarea COVID disponibilă la SANADOR: https://www.SANADOR.ro/blog/testare-covid-rtpcr-SANADOR

Detalii privind certificatul de acreditare SANADOR (pe site-ul RENAR): https://www.renar.ro/index.php/oec/get_oec_details/43146

Acest material a fost creat la data de 18 iunie 2021 și modificat la 14 noiembrie 2023.

SANADOR