SANADOR la 22 de ani: standardul de excelență în medicina din România

București, 12 februarie 2023. SANADOR, furnizorul privat de servicii medicale de excelență, aniversează 22 de ani de la înființare. Sunt 22 de ani de dezvoltare continuă, care se traduc în ani de viață și ani de viață sănătoasă câștigați de pacienții din România. SANADOR deține, în prezent, cel mai mare spital privat multidisciplinar și cel mai complex centru oncologic din România.

„Plecând de la experiența ca medic în sistemul public, am realizat că este mare nevoie de servicii medicale de calitate, pe care am încercat să le oferim prin înființarea SANADOR, în 2001.

De la clinica în care am început, ne-am dezvoltat neîntrerupt, organic. În 2011, am inaugurat cel mai mare spital privat generalist din România, singurul în care funcționează un Compartiment de Primiri Urgențe. În 2019, am inaugurat Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat pentru pacienții cu cancer din sistemul medical privat din România.

Avem o politică de dezvoltare continuă a serviciilor medicale de top pe care le oferim, dar și profesională și umană. Medicii de la SANADOR dezvoltă proceduri și competențe noi, pentru a putea asigura pacienților accesul la cele mai moderne tehnici și proceduri, recomandate la nivel internațional, pentru cele mai bune rezultate terapeutice.

Acest tip de dezvoltare nu ar fi posibil fără a ne asigura în permanență că dotările de la SANADOR sunt de ultimă generație, cu cele mai noi tehnologii medicale. Suntem motivați de pasiunea pentru excelență. Practic, scopul nostru este de a oferi în permanență condiții cel puțin similare cu cele ale centrelor internaționale de top.” Dr. Doris Andronescu, director general și acționar unic SANADOR
Watch on YouTube

Pasiune pentru excelență

SANADOR a fost un adevărat deschizător de drumuri între furnizorii privați de servicii medicale din România, având ca scop principal asigurarea celor mai bune îngrijiri pentru pacienți, la ei acasă. În acest sens, serviciile oferite sunt centrate pe pacient, iar cazurile complexe beneficiază de îngrijiri multidisciplinare integrate, pentru a obține cele mai bune rezultate terapeutice imediate și pe termen lung.

Seria de premiere înregistrate la SANADOR include:

Premierele de la SANADOR nu ar fi fost posibile fără eforturile deosebite depuse de medicii de top, profesioniști desăvârșiți, formați în centre de excelență din străinătate și din țară. Cu ajutorul celor mai noi echipamente și tehnologii medicale, aceștia reușesc să ofere pacienților, la ei acasă, îngrijiri medicale similare celor din centrele internaționale de excelență.

Diagnostic avansat și tratament integrat

Una dintre direcțiile importante de dezvoltare urmărite de SANADOR o constituie acordarea de îngrijiri multidisciplinare integrate, prin aducerea sub același acoperiș a tuturor serviciilor medicale necesare pacienților, astfel încât aceștia să beneficieze de un parcurs diagnostic și terapeutic firesc, neîntrerupt, singurul capabil să le asigure cele mai bune rezultate.

Centrele multidisciplinare integrate care funcționează la SANADOR includ:

Echipe medicale de elită și echipamente ultraperformante

Motorul performanței, la SANADOR, îl constituie preocuparea continuă de a asigura pacienților accesul la cele mai noi și mai avansate proceduri de diagnostic și tratament, realizate cu echipamente de ultimă generație, ultraperformante. SANADOR a introdus constant, în uz, cele mai noi echipamente și tehnologii medicale, multe în premieră pentru România. Toate acestea sunt dublate de o grijă permanentă pentru pacient, asigurată de medici empatici și cu mult tact, pentru a ajuta pe fiecare să depășească momentele de cumpănă.

Mii de pacienți, de la cei care văd pentru prima dată lumina zilei, până la centenari venerabili, trec anual pragul Spitalului Clinic SANADOR sau al clinicilor și laboratoarelor SANADOR, beneficiari ai serviciilor medicale asigurate la cele mai înalte standarde de calitate.

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o continuă dezvoltare organică, în prezent deținând cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din țară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie și imagistică medicală de înaltă performanță, situate în București. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, având și compartiment de primiri urgențe adulți și copii, 22 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

SANADOR