Laboratorul Sanador Plevnei, situat în Calea Plevnei 172, sector 1, este dotat cu echipamente moderne, de ultimă generație (Siemens, Abbot) care folosesc doar reactivi marca CE, ceea ce oferă siguranța unui rezultat corect și posibilitatea efectuării unei game complete de tipuri de analize medicale.

In Laboratorul din Calea Plevnei, recoltam analize pentru testul RT-PCR, testul de referință pentru diagnosticarea COVID-19.

Departamentele de Imunologie sunt dotate cu analizoare ABBOTT Architect, SIEMENS Immulite, linie semiautomată ELISA AWARENESS Stat Fax.

Departamentele de Hematologie sunt dotate cu analizoare automate de ultimă generație Beckman Coulter DXH, Abbott Cell Dyne, Siemens Sysmex și analizoare automate pentru VSH-Mix Rate. Departamentele de Biochimie sunt dotate cu analizoare ABBOTT Architect, SEBIA și HELENA (pentru electroforeză), IRIS iChem Velocity și altele.

Pacienții asigurați ai CASMB și OPSNAJ beneficiază de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist.

Galerie foto

LABORATOR SANADOR PLEVNEI Calea Plevnei, nr. 172, sector 1, Bucuresti

Program Luni - Vineri: 7.00 - 16.00

Metrou Statia Grozăveşti

RATB 163, 123