Relația cu Dr. Teodor Buliga a fost excepțională

„Am ajuns la spital cu îngrijorările firești ale omului care nu mai fusese niciodată operat: cea legată de operația în sine și cea referitoare la condițiile din spital. Pentru că mai călcasem, din păcate, prin spitalele de stat. SANADOR mi-a spulberat ambele temeri.

Să începem cu condițiile din spital: camerelor nu li se poate reproșa nimic, oferă toate condițiile unui hotel de 3 stele bine întreținut, cu baie proprie. Mesele au fost foarte gustoase. Personalul auxiliar s-a comportat exemplar din momentul în care am fost preluat de la recepție și până în momentul în care am părăsit spitalul. În caz de nevoie, cineva ajungea în cameră în mai puțin de 30 de secunde. Și lucrurile astea contează foarte mult atât înainte de a intra în sala de operație, când îți faci curaj, cât și după, când singurele gânduri ar trebui să fie cum să te recuperezi mai repede.

Dr. Teodor Buliga, medic primar Chirurgie Generală

Și acum, ce contează mai mult: operația în sine. Deși brațele care m-au operat au fost robotice, ele au fost ghidate de Dr. Teodor Buliga în așa fel încât, la doar câteva zile de la operație, durerile dispăruseră aproape complet. La o săptămână, deja nu mai aveam niciun disconfort. La patru săptămâni, adică în momentul în care scriu rândurile astea, recuperarea este completă.

Relația cu medicul a fost excepțională, atât înainte de operație, când am luat împreună decizia că o intervenție robotică e cea mai bună cale de urmat, cât și postoperator, când am putut apela la sfaturi care să-mi ajute recuperarea și revenirea treptată la viața și obiceiurile de dinainte, cum ar fi mersul pe bicicletă. Recomand cu încredere celor care au nevoie, așa cum aș recomanda puține alte lucruri.”

Cătălin C., 34 ani, hernie inghinală bilaterală

SANADOR