Clinica Sanador Militari a fost deschisă din dorința de a fi cât mai aproape de pacienții care locuiesc în această zonă a orașului. Ca și restul unităților noastre medicale, această locație beneficiază de aportul unor medici de renume și de echipamente medicale ultraperformante. 

Aici puteți efectua consultații în următoarele specialități: alergologie, cardiologie, dermato-venerologie, diabet, nutriție și boli metabolice, cardiologie, endocrinologie, medicină generală, medicină de familie, medicină internă, medicina muncii, neurologie, obstetrică-ginecologie, ORL, oncologie, psihologie și reumatologie. Pentru specialitățile medicale dermato-venerologie, obstetrică-ginecologie, ORL și neurologie, puteți efectua consultații în baza biletului de trimitere eliberat de medicul specialist/medicul de familie, pentru medicii aflați în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Zilnic, în cadrul programului clinicii, puteți beneficia de investigații medicale precum EKG de repaus, montare Holter EKG 24 ore, montare Holter tensiune arterială 24 ore și ecografie transvaginală, serviciu medical recent introdus în oferta clinicii. În plus, vă punem la dispoziție serviciul de recoltări de analize medicale de laborator, a căror prelucrare este realizată în cadrul Laboratorului Clinicii Sanador Militari. Programul de recoltare pentru investigațiile paraclinice este de Luni -  Sâmbătă: 07.00 – 20.00 (cu mențiunea ca sâmbătă după ora 14.00 nu se recoltează pentru testele de coagulare și hemoleucogramă).

Pentru informații suplimentare și programări, apelează CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (24/24H).  

Specialitati

MilitariBulevardul Iuliu Maniu 101

Program 08:00 - 21:00

Metrou Statia Pacii

RATB BUS - 136, 137, 138, 178, 236; TROLEU - 61, 62