Meningiom occipito - cervical

Spiritul sarbatorilor de iarna ....

Apropierea zilelor de sarbatoare, a Craciunului si a Anului Nou, sporeste o stare de spirit deosebita. Pentru fiecare dintre noi, aceasta perioada inseamna timpul bilantului implinirilor si a realizarilor, un timp al meditarii la binecuvantarile primite si la lucrurile facute.

Am cautat, cu mintea, sa gasesc ce-i mai bun de spus despre binecuvantarile primite si nu imi staruie altceva in minte decat o singura intrebare: "

Oare am multumit cum se cuvine doctorilor care mi-au dat o sansa la viata si care prin simpla lor prezenta au reusit sa-mi aduca zambetul pe buze?

". Si aici ma refer la Dl. Prof. Al.Vlad Ciurea, pe care l-am intalnit intr-o zi de februarie, cand, coplesita de durere, am intrat in cabinetul dansului. Eram uluita! Aveam in fata mea un mare om, un doctor care isi face meseria din placere, cu zambetul pe buze, cu abnegatie, cu mult suflet si care transmite ceva din esenta lui si celor din jur.

Fusesem diagnosticata cu meningiom occipito - cervical

. Stiam ca operatia prezenta un risc maxim din cauza pozitionarii meningiomului, iar reusita acesteia depindea de profesionalismul si mana neurochirurgului. Eu am avut marea sansa de a fi pacienta domnului profesor.

Am crezut in dansul de la inceput. Am fost un pacient cuminte (spun eu ...), am respectat intocmai si cu rabdare toate recomandarile si asta pentru ca stiam ca sunt spre binele meu.

Rezultatele nu au intarziat sa apara. Dupa doua luni de la operatie mi-am reluat serviciul. Mult prea devreme, spuneau unii... Dar domnul profesor mi-a dat increderea in propriile mele forte. Astazi, dupa aproape 4 ani, ma simt foarte bine.

Cum as putea sa va multumesc, Dl. Prof. Al.Vlad Ciurea? Oare cuvintele ar putea exprima pe deplin recunostinta mea? Nu stiu sa raspund la aceste intrebari. Dar stiu ca ...

VA MULTUMESC DIN SUFLET!

Va doresc un An Nou minunat, in care sa aveti bucuria implinirilor sufletesti!

Cristina C.

SANADOR