LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Clinica Sanador Militari

Descriere

Clinica Sanador Militari În dorința de a fi cât mai aproape de pacienții și clienții săi, Sanador vă stă la dispoziție cu nouă clinică deschisă în Militari, pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 101. Ca și celelalte clinici Sanador, și această nouă clinică beneficiază de aportul unor medici de renume, dar și de echipamente ultraperfomante, de ultimă generație! Programul clinicii este este de luni pana sambata, de la ora 07:00 la ora 21:00. Programările se fac la numărul de Call Center 021-9699, disponibil NON STOP, care preia apelurile clienților, furnizează informații despre serviciile companiei și efectuează programări pentru toate sediile SANADOR, atât în limba română, cât și în limba engleză.

In Clinica SANADOR Militari puteti efectua: consultații de specialitate, analize medicale de laborator, medicina muncii, explorări funcționale (EKG de repaus, Spirometrie, Testare oftalmologică, Audiometrie, Holter EKG, Tensiune arterială) În clinica SANADOR Militari se pot face programări la consultații în următoarele specialități: Medicină generală, Medicină internă, Neurologie, ORL, Obstetrică-ginecologie, Diabet, boli de nutritie și metabolism, Psihiatrie, Psihologie și psihoterapie, Dermato-venerologie, Endocrinologie, Cardiologie, Chirurgie generală, Reumatologie, Oncologie, Medicina Muncii, Alergologie și imunologie clinică. Analizele de laborator pot fi recoltate în fiecare zi, de luni până vineri, atât pentru abonați, cât și pentru pacienții plătitori sau pentru cei ale căror analize sunt decontate prin casele de asigurări.

Testele de laborator acoperă toate departamentele, precum: Hematologie, Electroforeză, Imunologie (imunodozaje markeri tumorali, markeri endocrini, markeri infecțioși, parazitologici), Biochimie, Bacteriologie, Microbiologie, Biotoxicologie, Micologie, Anatomie patologică, Biologie moleculară PCR (genotipare HPV, încărcări virale VHB și VHC), Flow Citometrie (HLA B27), Dozări medicamente, Testare droguri în urină, Fibromax, Fibrotest-Actitest.

Clinica SANADOR Militari Bd. Iuliu Maniu 101, sector 6, Bucureşti 021.9699  

Medici

Incarcam medicii (0 din 32)

Numele medicilor sunt in ordine alfabetica

Specialitati

Program

Pentru toti cei care apeleaza la serviciile noastre programarile se pot face la numarul de telefon 021 9699.

ZIProgram
Luni:07 – 21
Marti:07 – 21
Miercuri:07 – 21
Joi:07 – 21
Vineri:07 – 21
Sambata:07 – 21

In perioada Sarbatorilor de Iarna, programul de lucru al clinicilor Sanador este modificat, acesta fiind prezentat la sectiunea noutati.

Adresa

Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 101 Iuliu_maniuVezi harta Clinica Sanador Iuliu Maniu pe Google Accesul cu mijloacele RATB se poate face cu autobuzele 137, 236, 421, 136, cu troleibuzele 61, 62, dar şi cu tramvaiele 25 şi 8 la staţia Cesarom, Valea Cascadelor. Se poate ajunge la Clinica Sanador Militari şi de la staţia de metrou Păcii.
 

Galerie foto