Laboratorul Sanador Iuliu Maniu, situat în cadrul clinicii Sanador cu același nume, este dotat cu echipamente moderne, de ultimă generație (Siemens, Abbot), care folosesc doar reactivi marca CE, ceea ce oferă siguranța unui rezultat corect și posibilitatea efectuării unei game complete de tipuri de analize medicale.

Departamentele de Imunologie sunt dotate cu analizoare Abbott Architect, SIEMENS Immulite și linie semiautomată ELISA AWARENESS Stat Fax.

Departamentele de Hematologie sunt dotate cu analizoare automate de ultimă generație Beckman Coulter DXH, Abbott Cell Dyne, Siemens Sysmex și analizoare automate pentru VSH-Mix Rate.Departamentele de Biochimie sunt dotate cu analizoare Abbott Architect, SEBIA și HELENA (pentru electroforeză), IRIS iChem Velocity și altele.

Pacienții asigurați ai CASMB și OPSNAJ beneficiază de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist.

Laboratorul Sanador Iuliu Maniu are acreditare RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și participă la scheme de control extern de calitate, conform reglementărilor în vigoare.

Galerie foto

Preturi

Laborator Str. Dr. Felix, nr.32, sector 1 (în cadrul Clinicii Sanador Victoriei)

Program 24/24 H

RATB 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783