Ruptura Ligament incrucisat anterior

,,Numele meu este Ion P. si sunt sportiv profesionist in luptele de contact (MMA - Arte Martiale Mixte). Am avut nesansa de a suferi o accidentare grava, o ruptura de ligament incrucisat anterior, in luna februarie a acestui an. Dorinta mea cea mai mare a fost sa pot practica in continuare sport de performanta si, astfel, sa reusesc sa ajung unde mi-am propus, adica sa fiu cel mai bun si sa imi castig existenta din asta.

Acest lucru nu ar fi fost, insa, posibil fara o operatie de reconstructie a ligamentului. Am avut norocul sa-l cunosc pe dl. Dr. Bogdan Ioan Andrei, chirurg ortoped la Spitalul SANADOR, care mi-a inteles situatia si mi-a indrumat pasii catre o recuperare completa, atat fizica, cat si psihica.

Astfel, in data de 5 aprilie, am suferit o interventie chirurgicala de succes, in urma careia dl. Dr. Bogdan Ioan Andrei mi-a recomandat drept specialisti in recuperare (kinetoterapeuti) echipa extrem de bine echilibrata formata din dna. Iatan Alina Georgiana si dl. Voica Alin.

Si asa a inceput lupta mea; nu ma plang, dar nici macar la antrenamentele mele dure nu imi era atat de greu ca la recuperare. Dupa o luna, insa, mi-a revenit complet mobilitatea, iar dupa 2 - 3 luni puteam deja sa fac exercitii extrem de solicitante, pe care multi nu ar reusi sa le faca nici in cele mai bune conditii de sanatate. Intre timp, imi reluasem si antrenamentele la sala, dar cu unele restrictii.

Dupa 4 luni, imi simt piciorul foarte stabil si nu mai simt niciun disconfort la genunchi. La antrenamente pot chiar sa fac tot ceea ce faceam si inainte de accidentare.

Concluzia este ca am trecut printr-o perioada foarte grea, dar pentru ca am avut norocul de a lucra cu niste oameni profesionisti, am reusit sa ma refac perfect, pentru a-mi continua viata sportiva.

Multumesc din suflet intregii echipe de la Spitalul SANADOR care s-a implicat in recuperarea mea."

SANADOR