Intervenție chirurgicală sincron pentru hiperplazie benignă de prostată și strictură uretrală

„De o bună perioadă de timp aveam ceva probleme cu sistemul urinar. În urma controlului efectuat de Conf. Dr. Marcian Manu, am depistat că am acest adenom de prostată. Dumnealui m-a verificat și mi-a spus că singura variantă prin care putem rezolva problema este operația”, povestește Aurel C, în vârstă de 60 de ani.

Hiperplazia benignă de prostată (adenomul de prostată) este cea mai frecventă tumoră benignă a bărbatului se întâlnește frecvent la bărbații mai în vârstă și poate împiedica funcționarea corectă a sistemului urinar.

Aurel C. prezenta însă și o strictură uretrală - o îngustare a uretrei cauzată de cicatrizarea mucoasei uretrei și a corpului spongios din jur. În urma investigațiilor realizate și a simptomelor severe, echipa medicală de la Spitalul Clinic SANADOR condusă de Conf. Dr. Marcian Manu a decis că este necesară efectuarea unei intervenții chirurgicale „sincron”, prin care să rezolve în același timp operator și adenomul de prostată, și strictura uretrală.

„Sunt mulțumit de toată experiența pe care am avut-o la Spitalul Clinic SANADOR și cu dl Conf. Dr. Marcian Manu. Programul de tratament, operația, modul în care medicul mi-a oferit toate informațiile, asistenții medicali, toate au fost la înălțime. (...) De când m-am operat, am revenit la două consulturi la dl conferențiar Manu. A fost întotdeauna atent, mi-a ascultat toate ofurile și s-a adaptat cu adevărat problemelor pe care le-am avut. Vă spun cinstit, este un om cu care simți că poți discuta deschis. Sunt foarte mulțumit de efectele operației și de cum evoluează lucrurile. În trecut, mă trezeam des noaptea să merg la toaletă. În prezent, s-a terminat cu acest lucru, acum am un somn liniștit. Îi mulțumesc pentru tot dlui Conf. Dr. Marcian Manu!”

Programează-te!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR