Laboratorul Central Sanador este singurul laborator privat care funcționează NON STOP, deservind cel mai mare spital clinic privat din România. Este dotat cu echipamente de la cei mai importanți producători de aparatură medicală la nivel mondial: Siemens,Roche, Abbot, Bard și  Becton Dickinson,  oferind posibilitatea efectuării unei game complete de analize medicale și siguranța obținerii unui rezultat corect.
Departamentele de Hematologie sunt dotate cu analizoare automate de ultimă generație Beckman Coulter DXH, LH, Abbott Alinity H, Siemens Sysmex și analizoare automate pentru VSH- Mix Rate.
Departamentele de Biochimie sunt dotate cu analizoare Abbott Architect, SEBIA și HELENA (pentru electroforeză), IRIS iChem Velocity și altele.
Departamentele de Imunologie sunt dotate cu analizoare ABBOTT Architect, BRAHMS Kriptor, EUROIMUN EuroBlot, SIEMENS Immulite, analizor automat ELISA Immunomat și linie semiautomată ELISA AWARENESS Stat Fax.
Departamentele de Microbiologie sunt dotate cu analizoare automate SIEMENS Microscan, Becton Dikinson-Bactec, ALIFAX-HB&L Uroquatro, SQAV Gold,WASP Siemens, microscoape optice și cu imunofluorescență. 
Departamentul de Biologie Moleculară, compartimentat și dotat conform reglementărilor GLP în biologia moleculară, include extractor automat de acizi nucleici Abbott si SeeGene, sistem de real - time PCR Abbott și Biorad, aparat Applied Biosystems GeneAmp 9700 pentru amplificarea acizilor nucleici prin PCR standard, Blotter Roche pentru hibridizarea automată pe stripuri, citometru în flux FlowCytoGen mRNA Analyzer, hote cu flux laminar clasa I de protecție microbiologică.
Laboratoarele Sanador au acreditare RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și participă la scheme de control extern de calitate, conform reglementărilor în vigoare.
Pacienții asigurați ai CASMB și OPSNAJ beneficiază de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist


Galerie foto

Preturi

Laborator Str. Dr. Felix, nr.32, sector 1 (în cadrul Clinicii Sanador Victoriei)

Program 24/24 H

RATB 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783