Clinica Sanador Buzești a fost deschisă pentru a răspunde prompt și eficient cerințelor pacienților, de a asigura calitate, performanță și adaptabilitate în furnizarea actului medical. Accesul în unitatea medicală se face direct prin Bl. Buzești, nr.74, dar și prin Spitalul Clinic Sanador (Str. Sevastopol, nr. 9), printr-un culoar de legătură (vezi harta).

Clinica Sanador Buzești are 33 de cabinete medicale, repartizate pe 8 etaje, fiecare cu recepție proprie pentru primirea pacienților. Cu cele 2 etaje dedicate exclusiv Departamentului de Pediatrie, copiii beneficiază de consultații într-un spațiu prietenos, decorat cu elemente de poveste, special creat pentru a le spori confortul și a le diminua teama legată de vizita la medic.

Etajele 3 și 4 sunt rezervate Laboratorului de Anatomie Patologică - Imunohistochimie, Citologie și Histopatologie, iar etajele 5 - 8 sunt dedicate cabinetelor pentru acordarea de consultații pacienților adulți și efectuarea investigațiilor paraclinice, acoperind o gamă largă de specialități medicale: alergologie și imunologie clinică, boli de nutriție și metabolism, boli infecțioase, cardiologie, dermatologie, diabet zaharat, endocrinologie, epidemiologie, gastroenterologie, hematologie, medicină internă, nefrologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, oncologie, ORL, pneumologie, psihiatrie, psihologie, reumatologie, dar și specialități chirurgicale: chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară, chirurgie generală, chirurgie plastică și microchirurgie reparatorie.


Cabinetele sunt dotate cu echipamente de ultimă generație: 

- ecografe Vivid care asigură investigarea ecografică amănunțită a pacienților (adulți și copii) cu probleme cardiace și neurologice;

- ecografe Voluson E8 de ultimă generație cu o calitate superioară a imaginii

- spirometru care asigură diagnosticarea diverselor afecțiuni cronice ale bronhiilor și plămânului (astm bronșic, bronhopneumopatie cronică obstructivă, pneumopatie interstițială, emfizem), pentru a le evalua gradul de gravitate lor și evoluția în timp. 

Pentru informații suplimentare și programări, apelează CALL CENTR SANADOR: (021).9699 (24/24H).

Specialitati

Galerie foto

BuzestiStr. Buzesti numarul 74

Program LUNI - VINERI: 08.00 - 21.00

Metrou Magistrala M1, M2 - Stația Piața Victoriei

RATB 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783