Prețuri speciale pentru testarea COVID-19 oferite participanților la Festivalul George Enescu

SANADOR, partener medical al Festivalului George Enescu, oferă spectatorilor prețuri speciale pentru testarea COVID-19. Astfel, testul rapid antigen este disponibil la 45 de lei, iar testul RT-PCR costă 175 de lei. Pentru a beneficia de aceste reduceri, spectatorii trebuie să se deplaseze la clinicile sau punctele de recoltare SANADOR, în timpul programului de lucru, și să prezinte biletul de intrare la spectacol.

Testarea COVID-19 este disponibilă în Clinica SANADOR Buzești (str. Buzești 74), Clinica SANADOR Victoriei corp B (str. Dr. Iacob Felix 32), Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei 172 și punctul de recoltare SANADOR din șos. Ștefan cel Mare 29. Testarea se face cu programare prealabilă la 021.9699, Call Center disponibil nonstop.

La SANADOR, rezultatul testului RT-PCR este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR și poate fi eliberat, la cerere, și în limba engleză, cu cod QR. Pentru testele antigenice rapide, rezultatele sunt disponibile online în aproximativ 20 de minute, la cerere și în limba engleză, cu cod QR.

Laboratorul SANADOR este acreditat RENAR pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. SANADOR și-a demonstrat, încă de la începutul pandemiei cu noul coronavirus, statutul de partener medical de încredere al pacienților săi prin gama completă de testări de detecție virală, de detecție a anticorpilor declanșați de virus sau de vaccinarea împotriva COVID-19, prin pachetul complex și complet de evaluare post-COVID și programele de recuperare post-COVID. SANADOR deține, de asemenea, un centru autorizat de vaccinare anti-COVID.

SANADOR