Notă: Centrul SANADOR de vaccinare împotriva COVID-19 a funcționat în perioada 9 ianuarie 2021 - 30 aprilie 2022.

  • Centrul SANADOR de vaccinare împotriva COVID-19 a funcționat în perioada 9 ianuarie 2021 - 30 aprilie 2022.

SANADOR continuă să fie un partener medical de încredere în lupta cu virusul SARS-CoV-2. În continuarea sprijinului acordat autorităților naționale de combatere a răspândirii infecției cu noul coronavirus, prin testarea pacienților pentru infecția cu SARS-CoV-2, SANADOR se alătură campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, la 9 ianuarie 2021, s-au efectuat primele vaccinări anti-COVID la Centrul de vaccinare SANADOR, la personalul medical, conform Metodologiei în vigoare la nivel național.

Demersul implică alocarea de resurse materiale (spațiu, circuite separate de acces și ieșire, mobilier, utilități etc.) și umane (medici și asistente medicale, personal de recepție, personal pentru curățenie și igienizare), toate fiind asigurate de SANADOR.

Watch on YouTube

Centrul SANADOR de vaccinare împotriva COVID-19 este situat în cadrul Clinicii SANADOR Victoriei, corp B, iar accesul se face prin strada Iacob Felix nr. 32, în zona Piața Victoriei. Centrul beneficiază de circuite de acces și ieșire separate de restul activității clinicii, spațiu de triaj pentru acces în centru și spațiu de supraveghere ulterioară vaccinării. Persoanele vaccinate primesc un certificat prin care se atestă fiecare etapă a imunizării.

Coordonatorul activității de vaccinare este Dr. Andrei Rogoz, medic specialist boli infecţioase la Spitalul Clinic SANADOR.

Watch on YouTube

Galerie foto

SANADOR