SANADOR a inaugurat cea mai înaltă pasarelă din București. Aflată la o înălțime de 21 de metri, noua pasarelă face legătura între etajul 6 al Spitalului Clinic SANADOR și etajul 5 al Centrului Oncologic SANADOR, situate în strada Sevastopol din București, în zona Piața Victoriei.

La inaugurarea pasarelei a fost invitat maestrul Marcel Iureș, marele actor care oglindește în artă valorile cele mai de preț pentru SANADOR: performanța de top, excelența în profesie și empatia. Gazde i-au fost Conf. Dr. Doru Herghelegiu, directorul Spitalului, Dr. Mircea Dediu, șeful Secției Oncologie, alături de Dr. Doris Andronescu, director general SANADOR, și Florin Andronescu, director de dezvoltare.

Noua pasarelă integrează optim cele două clădiri SANADOR, facilitând astfel accesul pacienților și al personalului medical. Structura tridimensională din beton, oțel și sticlă este de tip grindă cu zăbrele și are o greutate totală de 18 tone, putând susține nu mai puțin de 40 de tone. Pasarela SANADOR are o lungime de 18 metri, o lățime de 3 metri și o înălțime de 3 metri.

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deținând cel mai mare spital clinic privat din țară, policlinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie imagistică medicală de top. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, fiind dotat și cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, 25 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Galerie foto

Acest material a fost creat la data de 22 decembrie 2020 și modificat la 07 februarie 2024.

SANADOR