Adenom de prostată gigant rezolvat endoscopic la SANADOR

Hiperplazia benignă a prostatei (cunoscută și ca adenom de prostată) reprezintă creșterea în volum a prostatei, care apare în special la bărbații de vârstă înaintată. În multe cazuri, determină diverse simptome urinare care scad calitatea vieții pacienților: micțiuni frecvente, inclusiv nocturne, imperiozitate micțională, presiune scăzută a jetului urinar, senzația de golire incompletă.

Sunt foarte multe cazuri în care pacienții se prezintă la medic cu hiperplazie benignă de prostată fie neglijată, fie netratată, cu complicații severe. În această situație s-a aflat și Ion, pacient în vârstă de 74 ani. După mai bine de 10 ani de încercări nereușite de tratare a adenomului de prostată prin spitalele din București, inclusiv o intervenție de embolizare prostatică, acesta a fost tratat cu succes la Spitalul Clinic SANADOR.

Consultat de Conf. Dr. Marcian Manu, Ion a fost supus mai multor investigații. În urma unei ecografii, au fost depistate cheaguri de sânge, ceea ce a stabilit indicația pentru efectuarea tratamentului cât mai curând posibil. Intervenția pentru adenomul gigant (150 grame) a fost realizată endoscopic, cu succes, de echipa de chirurgie urologică condusă de Conf. Dr. Marcian Manu, șeful Secției de Urologie din Spitalul Clinic SANADOR.

„Se fac 10 ani de la primirea diagnosticului, timp în care am căutat încontinuu tratament, însă toate încercările prin spitalele din București au fost nereușite. Recent, am ajuns prin recomandare la Spitalul Clinic SANADOR, la Conf. Dr. Marcian Manu. O simplă discuție cu un pacient fericit al domnului conferențiar m-a convins de îndată să pun mâna pe telefon și să mă programez la dumnealui. Am zis că trebuie să ajung la acest specialist. Datorită acestui minunat om, acum mă simt ca la 20 de ani. Cu o experiență neplăcută, suferință, ani de căutări, programări, așteptări, medici nepotriviți, tratamente incorecte și fără succes, iată că, spre fericirea mea, mi-am găsit rezolvare la SANADOR. Apreciez mult la acest medic că tot timpul îmi spunea să am încredere în el. Această încurajare m-a ajutat foarte mult. Sunt recunoscător întregii echipe SANADOR. Mă bucur că am dat peste așa oameni minunați. Mii de mulțumiri pentru tot efortul pe care îl depuneți cu dedicație față de fiecare pacient!”, relatează Ion.

Conf. Dr. Marcian Manu, șeful Secției de Urologie din Spitalul Clinic SANADOR

Spitalul Clinic SANADOR oferă pacienților acces la intervenții urologice de mare complexitate, realizate minim invaziv, endoscopic, laparoscopic sau robotic, de o echipă medicală de renume, cu experiență vastă și rezultate excepționale.

Programează-te!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR