„Nu îmi venea să cred că nu mai am dureri!”

În martie 2021, în plină pandemie, Gheorghe, un bărbat în vârstă de 68 de ani, se confrunta cu dureri pelvine intense și urinări cu sânge (hematurie). Restricțiile din pandemie și teama de noul coronavirus l-au făcut să amâne o vreme consultațiile și internarea de care avea nevoie, deși problemele sale deveniseră un calvar.

Recomandarea medicului său curant de a merge la Conf. Dr. Constantin Gîngu, la Spitalul Clinic SANADOR, unde fuseseră implementate protocoale stricte de testare, i-au dat încredere să vină la consultație.

„Pentru mine problema devenise un calvar! Ar fi trebuit sa ajung mult mai devreme la un doctor dar din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, accesul în majoritatea spitalelor era limitat.

Urinam des și cu sânge, aveam dureri, dar mă temeam să merg la spital. Auzeam despre persoane care se internau, aveau complicații, nu puteau primi vizitatori, rudele îi nu mai puteau contacta și nu știau dacă mai ieșeau. Un doctor mi-a recomandat să vin la Spitalul Clinic SANADOR, la domnul Conf. Dr. Constantin Gîngu. M-am simțit în siguranță de la prima consultație! Îmi place cum pune problema, cum te întreabă, cum te înțelege. Acest doctor este făcut pentru pacienți. Spre deosebire de alți doctori, la care ajungi greu și nici măcar nu te ajută. Operația a decurs foarte bine, mi s-a spus ca a durat peste 6 ore. Rezultate s-au văzut imediat. Nu îmi venea să cred că nu mai am dureri.”

Gheorghe a fost operat la Spitalul Clinic SANADOR prin cistectomie radicală cu neovezică ileală, de echipa condusă de Conf. Dr. Constantin Gîngu, în martie 2021, pentru tumoră vezicală infiltrativă și adenocarcinom prostatic.

Sunt extrem de mulțumit și deja l-am recomandat pe domnul conferențiar și vărului meu și l-aș recomanda oricui, oricând! Vin la control periodic și mă simt foarte bine!” Gheorghe, pacient operat de Conf. Dr. Constantin Gîngu
Conf. Dr. Constantin Gîngu, coordonator pentru Chirurgia Urologică Oncologică și Reconstructivă la Spitalul Clinic SANADOR

Conf. Dr. Constantin Gîngu, coordonator pentru Chirurgia Urologică Oncologică și Reconstructivă, este unul dintre medicii de elită ai echipei Spitalului Clinic SANADOR și abordează cu succes intervenții de mare complexitate, în diverse arii urologice.

Recunoscut pentru talentul său chirurgical de excepție, conferențiarul Gîngu realizează la Spitalul Clinic SANADOR o gamă extinsă de intervenții, inclusiv minim invaziv, cu ajutorul sistemului chirurgical robotic de ultimă generație da Vinci Xi:

  • Chirurgie onco-urologică și reconstructivă complexă;
  • Chirurgie de glande suprarenale;
  • Chirurgie renală – nefrectomii, nefroureterectomii;
  • Chirurgie vezicală – rezecții endoscopice, cistectomii radicale pentru tumori vezicale infiltrative cu diverse tipuri de derivații urinare, inclusiv reconstrucții vezicale – neovezică la bărbați sau femei;
  • Patologie testiculară, inclusiv cu limfodisecție retroperitoneală;
  • Tumori peniene, inclusiv cu limfodisecții inghino-femurale;
  • Chirurgia prostatei – rezecții de prostată, prostatectomii radicale cu limfodisecții;
  • Chirurgie reconstructivă uretrală, inclusiv uretroplastii.
SANADOR