MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1

Testimoniale

In Spitalul Sanador mi s-a efectuat o interventie dificila, hepatectomie

In Spitalul Sanador mi s-a efectuat o interventie dificila, hepatectomie,  pentru ablatia unei tumori hepatice. Le mulțumesc domnului  Conf. dr. Vladislav Brașoveanu pentru profesionalism…

(citeste mai mult)

 

Ma numesc G.D. si sunt din Bucuresti.

Am venit la dvs.la Sanador pentru consultatie pe data de 15.02.2017 in urma efectuarii unei ecografii abdominale care a evidentiat printre altele prezenta mai multor calculi biliari cu diametre cuprinse intre 30 mm si 11 mm, pe fondul intolerantei la alimentare hiperlipidice, avand episodic varsaturi post alimentare, balonare, gust amar matinal.

In urma consultului deosebit de minutios si metodic efectuat de catre dvs., s-a evidentiat diagnosticul LITIAZA VEZICULARA SIMTOMATICA, HERNIE OMBILICALA PARTIAL REDUCTIBILA, HERNIE INGHINALA STINGA REDUCTIBILA, in OBS.HGTH cu recomandarea de colecistectomie laparoscopica in regim programat si cu efectuarea curei herniei ombilicale cu plasa tip umbrela.

(citeste mai mult)

Sarcină dificilă, cu placentă praevia

“Nu îmi plac spitalele și nici medicii, care îmi par mai mult roboți care aplică mecanic niște proceduri, decât oameni cu inimă de oameni. Eram însărcinată în 35 de săptămâni, cu al treilea copil, o sarcină dificilă, cu placentă praevia și sângerări frecvente, pe care reușisem să le țin sub control astfel încât să nu îmi pună viața în pericol. În noaptea zilei de 20 ianuarie 2017, la 3 dimineața, sângerarea a pornit din senin cu o amploare pe care nu am mai văzut-o niciodată; în decurs de mai puțin de 5 minute eram plină de sânge, sânge peste tot, haine, încălțăminte, până și mocheta din holul casei se îmbibase cu sânge. Soțul a sunat la ambulanța Sanador

(citeste mai mult)

Neurinom (schwannom), Nerv 5 (trigemen)

Mama mea în vârstă de 54 de ani, a trecut cu bine peste operația complicată: Neurinom (schwannom), Nerv 5 (trigemen). A primit o nouă șansă la viață oferită de domnul Profesor Dr. Ciurea Vlad Alexandru și echipa dânsului. Totul a început pe 8  decembrie când, în urma unor dureri mari de cap, mama a făcut CT la cap și a descoperit că are o formațiune mare pe creier, nimeni nu se pronunța ce este, de ce natură este, îi ziceau că trebuie oprat de urgență…

(citeste mai mult)

Intervenție de chirurgie spinală laboroiasă

Pacientul Dumitrescu A., în vârstă de 75 de ani, cunoscut cu obezitate, diabet zaharat tip II, probleme cardiace. În perioada 2013-2014 a fost operat de aprox. 5 ori pentru hernie de disc L4-L5 stânga și hernie de disc L5-S1 stânga. După operațiile repetate și recidivele de hernie reoperate în mai multe clinici bucureștene de stat, starea pacientului a continuat să se agraveze.

(citeste mai mult)

Hernii cervicale rezolvate prin abord cervical antero-lateral

Doamna Aurelia M. în vârstă de 40 ani, s-a internat la Spitalul SANADOR, motivul fiind durerile cervicale foarte mari, lipsa mobilității gâtului, durerile foarte mari la mâna dreaptă și pareza pe această mână.

RMN-ul cervical efectuat a relevat prezența a două hernii cervicale foarte voluminoase, atât în zona C5-C6, cât și la C6-C7. Cele două discuri au fost disecate și ablate în totalitate, iar în locul lor au fost introduse două

(citeste mai mult)

Defect cranian frontal

Echipa din cadrul secției de neurochirurie de la Sanador s-a confruntat din nou cu un caz dificil. Alexandru Moraru, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Călărași, cu un istoric medical complex, s-a internat la spitalul Sanador cu un defect cranian frontal de 3/3 cm, rezultat în urma unui traumatism și a unei intervenții anterioare.

Tânărul, de profesie macaragiu, suferise pe șantier cu câteva luni în urmă un traumatism cranian grav, cu dilacerare cerebrală și o fractură multieschilosasă frontală. La momentul respectiv a ajuns

(citeste mai mult)

Meningiom de hemifosă posterioară stânga

În luna iulie a anului curent am fost diagnosticată cu meningiom de hemifosă posterioară stânga (tumoră cerebrală) în cadrul Sanador.

Urmare a diagnosticului menționat, am fost operată în

(citeste mai mult)

Vertebroplastie percutană

Doamna Elena Englezu, în vârstă de 79 de ani, a venit la spitalul Sanador cu dureri foarte puternice de spate, imposibilitatea de a sta în picioare și a merge. Istoricul pacientei era unul complex: hipertensiune, cardiopatie ischemică, osteoporoză difuză vertebrală. Examinarea prin intermediul Computer – Tomografului și a RMN-ului a scos la iveală tasări mai vechi, una aproape completă a vertebrei T11, alta în zona L3, precum și o tasare recentă în zona L1, care îi provoca dureri intense. Din cauza vârstei avansate și a riscurilor presupuse de o operație de 8 ore, Dr. Dan Benția a decis efectuarea unei intervenții de vertebroplastie percutană, pentru cea mai importantă dintre durerile pacientei, durerea dată de fractura recentă de la L1. Operația, care a durat 30 de minute, a presupus injectarea de ciment printr-un trocar (ac mai gros) prin piele, la nivel L1. Astfel, după o anestezie generală, doamna Englezu s-a externat după câteva ore din spital și a reușit să meargă, fără a mai avea nevoie de pastile pentru durere: “Am avut dureri mari la coloană. M-am internat la spitalul Sanador și domnul Dr. Benția mi-a pus ciment la vertebra fracturată. A doua zi m-am dat jos din pat și am plecat acasă. Nu pot să cred că nu mai am dureri, care absolut au dispărut. Mulțumesc doctorului Benția! ”

 

TUMOARE CEREBRALĂ GIGANTĂ

La Spitalul Sanador a fost realizată o intervenţie dificilă, o tumoare cerebrală gigantă de baza de craniu, intervenţie în timpul căreia neurochirurgii s-au ajutat de sistemul de neuronavigaţie.

În vârstă de 47 de ani, de profesie informatician, pacientul suferea de dureri de cap, care au crescut în intensitate în ultimele luni. Ulterior, au apărut şi probleme psihice, lipsa iniţiativei, apatie, apoi somnolenţă, confuzie.

(citeste mai mult)

TRIPLA HERNIE CERVICALA ETAJATA C3-C4-C5-C6-C7

Pacienta Floriana Lazăr, în vârstă de 48 de ani, a ajuns la Sanador cu dureri mari interscapulare şi brahiale, fiind diagnosticată cu triplă hernie cervicală etajată. Operaţia s-a efectuat prin microdisectomie şi a constat într-o deschidere anterioară (ANTERIOR CERVICAL DISCECTOMY AND FUSION), centrată la nivelul herniei de disc (în locul discului degenerat şi al herniei de disc cervicale, dupa îndepărtare s-a aplicat cage local de disc din material PEEK).

(citeste mai mult)

Reconstructia calotei craniene cu os sintetic

Un proverb vechi spune că suntem deplin responsabili de ceea ce suntem, ceea ce avem, ceea ce devenim şi tot ceea ce reuşim*. Despre responsabilitate şi asumare vorbesc şi cei care au avut ocazia să îl cunoacă pe medicul specialist în neurochirurgie de la Spitalul Sanador, dr. Benţia Dan Răzvan.

Recent, doctorul Benţia s-a întâlnit cu un caz foarte grav şi totodată o provocare pentru meseria pe care o practică: realizarea unei intervenţii suplimentare, de reconstrucţie, în cazul unui pacient operat acum 16 ani la un spital din Bucureşti, pentru

(citeste mai mult)

Caz complex de instabilitate vertebrală și paralizie rezolvat la spitalul Sanador

“Am fost operat de hernie de disc în cadrul secției de neurochirurgie, la un alt spital (n.n. 2014).

Recent, am venit la spitalul Sanador cu paralizie la piciorul drept, am fost supus unei intervenții pentru recidiva herniei și mi s-au pus tije și șuruburi în coloană. În prezent, la trei zile după operație, mă simt foarte bine și voi putea pleca acasă pe picioarele mele. Mulțumesc echipei din secția de neurochirurgie care m-a operat la Sanador, precum și întregului personal, pentru actul operator și îngrijirile postoperatorii.“

(citeste mai mult)

Intervenție dificilă pentru fractură de coloană – realizată la spitalul Sanador

Odată ajuns în sala de operații, fiecare pacient știe că este nevoit să își pună toată încrederea în medic, iar acesta, la rândul lui, știe că trebuie să facă tot ce îi stă în putință, pentru a-l ajuta.

Medicii de la Spitalul Sanador se întâlnesc zilnic cu cazuri foarte grave. Pentru unii pacienți, așa cum a fost cazul doamnei Rusu Iuliana, în vârstă de 82 de ani, o căzătura minoră poate deveni extrem de periculoasă. Diagnosticată cu osteoporoză foarte avansată, ea a suferit o căzătură ce i-a produs o fractură cu tasare în zona T10, instabilitate marcată a coloanei la joncțiune toraco-lombară, cu cifoză și prăbușirea coloanei la acest nivel. Doctorul Dan Benția a efectuat o operație laborioasă de stabilizare a coloanei, cu două tije metalice din titan și opt șuruburi în vertebre, două nivele deasupra fracturii, două nivele sub fractură.

(citeste mai mult)

O poveste de succes

Ca urmare a mai multor investigații (oftalmologice,  ORL și neurologice) am fost diagnosticată cu meningiom occipital drept de aproximativ 1,4 mm. Principalul simptom a fost o durere de cap persistentă pe toată partea dreaptă, care trecea temporar dacă luam nurofen sau saridon. Speriată de acest diagnostic, am căutat  pe internet specialiștii cu cele mai bune referințe in neurochirurgie.

(citeste mai mult)

Caz complex de instabilitate vertebrală și paralizie rezolvat la spitalul Sanador

 “Am fost operat de hernie de disc în cadrul secției de neurochirurgie, la un alt spital (n.n. 2014).

Recent, am venit la spitalul Sanador cu paralizie la piciorul drept, am fost supus unei intervenții pentru recidiva herniei și mi s-au pus tije și șuruburi în coloană. În prezent, la trei zile după operație, mă simt foarte bine și voi putea pleca acasă pe picioarele mele. Mulțumesc echipei din secția de neurochirurgie care m-a operat la Sanador, precum și întregului personal, pentru actul operator și îngrijirile postoperatorii.“

(citeste mai mult)

Pacient de 107 ani operat cu succes la Spitalul Sanador

Un caz deosebit pentru Spitalul Sanador este pacientul Comănescu Dumitru, operat de către domnul doctor Teodor Buliga, Medic primar Chirurgie Generală.

În vârstă de 107 ani, domnul Comănescu este fost inginer agronom şi ne-a povestit că pasiunea lui de o viaţă pentru Fitopatologie şi stilul de viaţă echilibrat, reprezintă secretul longevităţii.

(citeste mai mult)

 

Dumitra Marius Cristian, „pus pe picioare”, în urma unei intervenţii chirurgicale, la Sanador

Pe 3 ianuarie, am fost internat în Spitalul Sanador, fiind diagnosticat cu fractură de coloană lombară. Am fost operat de dl. dr. Dan Benţia care, în cadrul intervenţiei chirurgicale, mi-a montat 4 şuruburi, o tijă şi o placă.
Totul a decurs cu succes şi ţin să îi mulţumesc dlui. dr. Benţia care, prin intervenţia realizată, m-a ajutat să fiu din nou pe picioare.
Vă mulţumesc din suflet, domnule doctor!”

(citeste mai mult)

Revenirea la o viaţă normală – Povestea cu final fericit a lui Şerban Aurelian Alin

Mă numesc Şerban Aurelian Alin şi am ajuns la spitalul Sanador din pricina unor probleme medicale foarte grave, cauzate de o căzătură din copilărie, la vârsta de 5 ani.În urma acestei căzături, mi s-a format un hematom la cap, care a fost înlăturat printr-o operaţie.

(citeste mai mult)

Ion „Bombardierul” Pascu îşi recapătă mobilitatea la Spitalul Sanador

Numele meu este Ion Pascu şi sunt sportiv profesionist în luptele de contact (MMA – Arte Marţiale Mixte). Am avut neşansa de a suferi o accidentare gravă, o ruptură de ligament încrucişat anterior, în luna februarie a acestui an. Dorinţa mea cea mai mare a fost să pot practica în continuare sport de performanţă şi, astfel, să reuşesc să ajung unde mi-am propus, adică să fiu cel mai bun şi să îmi câştig existenţa din asta.

(citeste mai mult)

Bătălii pentru sănătate câştigate la Sanador

Mă numesc Oana Cornea, locuiesc în Bucureşti şi am 30 de ani. În iunie 2015, la finalul a două săptămâni extrem de chinuitoare, cu dureri intense de spate şi la mâna stângă, rezistente la tratamente cu analgezice şi antiinflamatoare, am aflat că sufăr de hernie de disc cervicală la nivelul C5-C6, stadiul III, compresivă (fiind de asemenea în prag de pareză la mâna stângă).

Vestea a fost un adevărat şoc pentru mine. Nu am mai simţit niciodată dureri aşa puternice de spate care să necesite investigaţii şi, în plus, întotdeauna asociam această boală cu o vârstă mult mai înaintată decât a mea. Conform clarificărilor primite, cauzele herniei au fost stilul de viaţă sedentar şi poziţia incorectă pe scaun, în faţa calculatorului.

(citeste mai mult)

Diana – miracolul sectiei de neonatologie

Bună, numele meu este Mihaela Mihalache. Am 41 de ani și după 24 de ani de diabet și 5 ani de la tratarea cancerului la sân, am primit vestea că voi avea un al doilea copil.Din cauza problemelor de sănătate, m-am mutat în București pentru a urmări cu atenție sarcina, la spitalul Sanador.

(citeste mai mult)

Profesionalismul şi omenia salvează vieţi!

Mă numesc Gheorghe Dragomir și aș începe, în primul rând, să-i mulțumesc lui Dumnezeu.Trăiești alături de cei dragi, ții legătura cu cei apropiați și nu stai niciodată să te gândești sau să le spui cât de mult au însemnat pentru tine.

În anul 2005 s-a întâmplat să mă simt rău; prima data, am rămas blocat aproximativ 1 minut, a doua zi 3 minute, acuzând dureri de cap îngrozitoare. După un timp,

(citeste mai mult)

A doua sansa la viata!

Povestea mea a început încă dinainte să mă nasc, din burta mamei mele, atunci când rH-ul meu pozitiv s-a opus rH-ului negativ al mamei. Am reușit să câștig, însă, puțin prea devreme. M-am născut cu două luni mai repede, aparent fără nicio problemă.

Dar cu cât creșteam, cu atât se obseva că nu era ceva în regulă cu mine. La 2 ani, părinții mei m-au dus la control, la Spitalul nr. 9 din București, unde Dl. Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, pe atunci cu vârsta de 36 de ani, mi-a făcut controalele de rigoare.

Mi-a fost pus diagnosticul de hidrocefalie congenitală evolutivă și Dl. Prof. Dr. Ciurea a sugerat operația imediată, altfel, leziunile produse de presiunea exercitată de lichidul cefalorahidian asupra creierului vor fi

(citeste mai mult)

Puterea de a reveni la o viata normala dupa o operatie grea

Povestea mea este asemenea multora. După o perioadă cu dureri de cap devenite insuportabile, asociate cu insomnii, în toamna lui 2012 am fost diagnosticată cu “formațiune tumorală (meningiom) infratentorial dreapta, adiacentă tentoriului, cu efect de masă asupra punții, mezencefalului și pedunculului cerebelos mijlociu dreapta”.

(citeste mai mult)

Mi-ati redat bunul cel mai de pret!

În cursul lunii martie, am fost internată la Secția Neurochirurgie a Spitalului Sanador, unde am fost supusă intervenției chirurgicale de extragere a unui hematom subdural care îmi punea viața în pericol. Acum mă simt bine și sunt aproape complet restabilită, motiv cu careîi îndemn și pe alți pacienți cu probleme asemănătoare să apeleze la seviciile Sanador.

(citeste mai mult)

Despre optimism și încrederea în medici

Mă numesc Valentina, am 28 de ani și o viață înainte. Povestea mea începe într-o zi de ianuarie 2015 când am leșinat și după câteva analize la spital am descoperit că am un cavernom parahipocampic drept profund. În principiu, este o veste care iți schimbă total viața. Primul lucru pe care îl faci este să cauți cel mai bun remediu, iar pentru mine era operația. Nu m-a speriat operația, dar este greu să îți lași viața pe mâinile cuiva și, de aceea, am căutat omul potrivit pentru asta. Am auzit de

(citeste mai mult)

Gabriela Dan

Buna ziua, Numele meu este Gabriela Dan si as vrea prin aceste cuvinte sa multumesc intregii echipe de neonatologiea spitalului SANADOR, condusa de dna Dr. Cornelia Preda.

Pe data de 25 noiembrie 2014, la doar 28 de saptamani de sarcina, in urma unei decolari de placenta, a venit pe lume baietelul nostru, Pietro. Fiind nascut extrem de prematur, cantarind 1 kg 200, a ajuns in terapieintensiva sub coordonareaunui doctor deosebit, dr. Cornelia Preda, medic neonatolog, sefa sectiei de Neonatologiesi a unei intregi echipe de asistente, niste oameni asa cum eu personal rar am intalnit.

(citeste mai mult)

Cristina Chiribau

Spiritul sarbatorilor de iarna ….

Apropierea zilelor de sarbatoare, a Craciunului si a Anului Nou, sporeste o stare de spirit deosebita. Pentru fiecare dintre noi, aceasta perioada inseamna timpul bilantului implinirilor si a realizarilor, un timp al meditarii la binecuvantarile primite si la lucrurile facute.

Am cautat, cu mintea, sa gasesc ce-i mai bun de spus despre binecuvantarile primite si nu imi staruie altceva in minte decat o singura intrebare: “Oare am multumit cum se cuvine doctorilor care mi-au dat o sansa la viata si care prin simpla lor prezenta au reusit sa–mi aduca zambetul pe buze?”. Si aici ma refer la Dl. Prof. Al.Vlad Ciurea, pe care l-am intalnit intr-o zi de februarie, cand, coplesita de durere, am intrat in cabinetul dansului. Eram uluita! Aveam in fata mea un mare om, un doctor care isi face meseria din placere, cu zambetul pe buze, cu abnegatie, cu mult suflet si care transmite ceva din esenta lui si celor din jur.

(citeste mai mult)

Silvia

Ma numesc Silvia si am un fiu pe nume Alin, in varsta de 25 ani. La 8 ani si noua luni a fost diagnosticat cu diabet zaharat insulino-dependent, iar in prezent are patru injectii pe zi.

Bineinteles ca in decursul anilor a suferit come hipoglicemice cu pierderi de cunostiinta pe perioade scurte de timp, desi am respectat regimul alimentar (gramaj, diversificare, fara dulciuri etc.), insa anul acesta, in data de 14 aprilie, l-am gasit in coma cand m-am intors de la serviciu

(citeste mai mult)

Iacob Muntean

Numele meu este Muntean Iacob si in luna iulie a acestui an am fost pacient al spitalului Sanador. Rindurile de mai jos nu se vor a fi o reclama, ci doar o informare, un ajutor pentru cei care se pot afla la un moment dat in situatia mea si trebuie sa ia o decizie. In luna iunie, dupa diverse investigatii medicale, am fost diagnosticat cu meningiom intradural/extramedular C7-T1 postero-lateral dreapta compresiv cu indicatie de operare. Prima intrebare pe care mi-am pus-o a fost unde ma voi opera. Cunoscand starea spitalelor de stat din Romania, am decis sa caut un spital privat.

(citeste mai mult)

Kaicsa Andrei

Buna ziua,
Numele meu este Kaicsa Andrei, am 34 ani si sunt din Brasov. Acum 16 ani, in 1998, am descoperit in urma unui control ca am un meningiom de sant olfactiv de dimensiuni destul de mari. Doctorii din Brasov m-au directionat catre Prof. Dr. A. V. Ciurea si bine au facut! Domnul profesor a reusit impreuna cu echipa dansului sa scoata in intregime acel meningiom

(citeste mai mult)

Ioan Balaci

Ma numesc Ioan Balaci si in 11 iulie2014 am aflat ca am o tumora cerebrala. Un prieten drag mie mi-a recomandat sa merg la un consult la domnul Prof. Dr.Ciurea Alexandru, care profeseaza la Spitalul Sanador. In urma discutiilor purtate cu dansul, care de la prima strangere de mana mi-a insuflat o doza de optimism si multa incredere, in data de 13 iulie m-am internat la Spitalul Sanador, urmand ca in data de 14 iulie sa fiu operat de catre domnul professor impreuna cu

(citeste mai mult)

Iuliana Tanase

Doresc pe aceasta cale sa va fac cunoscuta povestea mea, inceputa dramatic, dar cu un final fericit.

Totul a inceput intr-o zi de Duminica atunci cand mi-a amortit piciorul stang. Initial am zis ca trece, si m-am asezat in pat sa ma odihnesc. Nu a trecut, din contra, am inceput sa am dureri atroce si cand am incercat sa cobor din pat am realizat ca nu pot. Intreg piciorul stang imi zvacnea, ma ardea si nu ma putea sprijini in el. A fost un soc, a fost cea mai mare sperietura din viata mea. Realizasem ca la 31 de ani puteam ramane cu piciorul stang paralizat.

(citeste mai mult)

Georgica Gatu

Ma numesc Georgica Gatu, am varsta de 53 ani si pot spune ca am numai cuvinte de lauda la adresa Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Dansul este un om in adevaratul sens al cuvantului, cu moralitate cum rar intalnesti, cu un suflet mare si un caracter desavarsit. Am avut marele noroc sa se implice in cazul meu, eu suferind de o boala destul de grava si rara la noi – stenoza de canal cervical, avand multiple hernii de disc cervical, toracal si lombar.

(citeste mai mult)

M. Miron

Ca situaţie personală, vă relatez faptul că după ce am revenit în ţară în luna aprilie 2014, mi-am găsit mama simţindu-se rău, manifestările unei boli necunoscute fiind dintre cele mai diverse. Am decis efectuarea unor investigaţii medicale serioase. Suspectată iniţial de boala Parkinson, un medic neurolog mi-a spus că are dubii în privinţa acestui diagnostic, solicitând o tomografie computerizată. Rezultatul a fost devastator – o tumoră cerebrală de 7,5 cm. Medicul neurolog mi-a recomandat Spitalul Sanador din Bucureşti, fiind însă destul de rezervat în ceea ce privea reuşita unei eventuale operaţii.

(citeste mai mult)

Luminita Galasiu

Numele meu este Luminita Galasiu si am fost internata la Spitalul SANADOR cu diagnosticul  Proces expansiv interemisferic – meningiom – cu indicatie operatorie.

In urma consultului D-lui. Prof. Dr. V. Ciurea, mi-a fost recomandata interventie neurochirurgicala care a fost efectuata la data de 3.02.2014 de catre o echipa completa de neurochirurgie si neuroanestezie de la Spitalul Sanador.

Aceasta interventie chirurgicala foarte dificila a fost incununata de succes datorita competentei echipei de medici specialisti compusa din Dr.Munteanu Valentin , Dr.Diaconu Nicoleta si Dr. Anestezist Rosca Veronica, coordonata in mod exceptional de catre D-l.Prof.Dr.V.Ciurea.

(citeste mai mult)

Iulia Elena Lăzurcă

Povestea mea

Mă numesc Lăzurcă Iulia Elena şi am 10 ani.

Într-o zi de şcoală, am simţit o durere puternică de cap. Venind acasă, durerea persista, se accentua. Mama m-a văzut şi m-a dus la spitalul de copii. Acolo, după ce mi-au făcut un consult, doctorii au descoperit cauza durerii mele de cap. Aşa am ajuns la Spitalul Judeţean, la domnul doctor neurochirurg Mircea Radu. Dumealui mi-a făcut un examen tomograf şi a descoperit pe creierul mic o tumoră gigant şi cefalee. Dânsul, fiind doctor pentru adulţi, m-a îndrumat spre domnul profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea.

(citeste mai mult)

Veronika Ureche

Povestea mea de 8 zile

Ma numesc Ureche Veronika, sunt pensionara, din Brasov. In urma cu 17 ani am suferit o interventie chirurgicala pentru indepartarea unei tumori cerebrale (meningiom parietal atipic), interventie realizata cu succes de dl. Prof. Vlad Ciurea, impreuna cu echipa dumnealui.

In acea perioada, dotarile medicale in vederea realizarii investigatiilor de specialitate erau inexistente la nivelul Brasovului. (computer tomograf). Dupa 17 ani, tumora a recidivat. M-am informat despre acest tip de tumora si am aflat ca grupa mea de varsta este cea mai expusa recidivei. Primul meu gand s-a indreptat catre dl. Profesor VLAD CIUREA, pe care l-am regasit la Spitalul Sanador Bucuresti.

(citeste mai mult)

Gabriel Vanghele

Am ales Spitalul Sanador pentru o operatie a tatalui meu in urma unei recomandari a unuia dintre sefii de sectie ai spitalului pe care-l cunosc de foarta multa vreme. In plus am studiat componenta echipei medicale angajate permanent si am cerut detalii privind aparatura si dotarea tehnica de care dispune spitalul. Am avut in trecut membrii ai familiei operati/ tratati in spitale de stat si private din Austria si cunosc destul de bine standardul la care trebuie sa se ridice un spital mare. In urma analizei facute nu am sesizat diferente si de aceea am ales sa vin aici cu tatal meu pentru o interventie extrem de complicata la coloana vertebrala, diagnosticul fiind de: stenoza severa de canal vertebral lombar L2-L3 si L4-L5 prin recidiva herniana masiva L4-L5, sindrom “coada de cal”.

(citeste mai mult)

Doinita si Radu Roman

Aceste randuri nu sunt nicidecum un mesaj publicitar, ci un simplu, dar din inima MULTUMESC unor OAMENI care i-au dat sotului meu sansa la viata, cand altii renuntasera (fara macar sa mai incerce ceva), doar pentru ca statisticile sau pronosticurile erau sumbre.

MULTUMESC din suflet prof. dr. Ciurea, dr Luca, dr Vasilescu si intregii echipe de la terapie intensive condusa de d-na dr Florescu, din cadrul spitalului Sanador, care inainte de a lasa soarta lui Radu in voia Domnului (caci asa cum spunea si d-nul prof Ciurea : “totul depinde de boala, de pacient si de Dumnezeu”), au facut tot ce le-a stat in putinta sa il salveze.

(citeste mai mult)

Alina Virsan

Vreau sa multumesc din suflet echipei de medici si tuturor celorlalti membrii ai Spitalului Sanador care s-au ocupat de socrul meu Varsan Constantin.

Povestea incepe din data de 15.01.2013 cand am aflat, urmare a rezultatului RMN si CT, ca socrul meu a fost diagnosicat cu metastaza cerebrala si tumoare pulmonara. Medicii de la imagistica ne-au sfatuit sa mergem la un medic oncolog. Mi-am facut programare la

(citeste mai mult)

Marius Tudor

Fara sa intru in prea multe detalii, m-am operat de hernie de disc in Spitalul Sanador.
Multumesc din suflet domnului dr. Marius Catana, echipei Sanador, tuturor persoanelor care s-au ocupat de cazul meu.

Am numai cuvinte de lauda la adresa lor, de cand am intrat pe usa Sanador si pana ce am iesit dupa 3 zile, pe picioarele mele.

Eram destul de speriat cand am aflat ca trebuie sa ma operez, avand varsta de 32 ani a fost prima data cand a trebuit sa ma spitalizez. Oamenii de aici m-au ajutat sa trec prin aceasta experienta

(citeste mai mult)