Spitalul Clinic SANADOR

 • Cel mai mare spital multidisciplinar privat din România
 • Secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic SANADOR este acreditată ca secție ATI de categoria I – nivel de competență extinsă.

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat din România, pune la dispoziția pacienților din întreaga țară servicii medicale integrate, cele mai noi tehnologii și o echipă medicală cu vastă experiență. Prin serviciile de calitate, oferite în condiții de maximă siguranță, setăm standardul de excelență pe piața medicală din România.

Watch on YouTube

Diagnosticare și management terapeutic pentru orice tip de patologie

 • Cel mai avansat sistem chirurgical robotic: da Vinci Xi. Plus pasiunea pentru excelență a medicilor noștri.
 • Primul bloc operator complet digitalizat, prima sală hibridă mobilă, cea mai avansată secție de terapie intensivă cardiovasculară

Cu o suprafață totală de 30.000 de mp și o capacitate de 413 paturi, Spitalul Clinic SANADOR deține unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat și o secție performantă de terapie intensivă (adulți și copii) cu 49 de paturi. La SANADOR, realizăm diagnosticarea și managementul terapeutic pentru orice tip de patologie, într-o abordare personalizată și multidisciplinară, în deplină siguranță și confort pentru pacient.

 • Servicii medicale integrate

Compartimentul de Primiri Urgențe adulți și copii, cu 26 de linii de gardă, asigură nonstop asistență medicală de urgență. Compartimentul deține flotă proprie de ambulanțe, prin intermediul căreia poate asigura urgențe prespitalicești în București și în țară.

Sistemul de chirurgie robotică da Vinci Xi, la Spitalul Clinic SANADOR
 • Cele mai noi tehnologii

Blocul operator cuprinde 12 săli de operații, între care două laboratoare de cateterism cardiac dotate cu angiografe foarte performante, Philips Azurion 7. Echipamentele de ultimă generație de la Spitalul Clinic SANADOR includ sistemul de chirurgie robotică da Vinci Xi, turnurile de laparoscopie Karl Storz și Olympus, între care un turn Karl Storz 4K, și turnurile de endoscopie Olympus, între care un turn de videoecoendoscopie digestivă EVIS X1 + EVIS EXERA III, microscopul operator Zeiss Kinevo 900 (unic în România), sistemele de neuronavigație cerebrală și spinală, pompele de circulație extracorporală Stockert S5 și pompa de contrapulsație aortică Arrow AutoCAT 2, echipamentele de radiologie cu braț C 3D, sistemul de litotriție extracorporală (ESWL) Siemens Modularis Variostar, sistemele de coagulare Stryker și Vivostat.

 • Echipă medicală cu vastă experiență

Fiecare sală de operații este deservită de propria centrală de tratare a aerului, asigurând astfel aer steril prin 3–4 schimburi ale volumului de aer pe oră. Aerul steril este introdus în săli prin plafoane cu flux laminar și evacuat apoi în colțurile sălii, la pardoseală. În fiecare sală de operație de la SANADOR asigurăm o presiune pozitivă, scăzând astfel semnificativ riscul de infecții nosocomiale.

Cele 49 de paturi de terapie intensivă din Spitalul Clinic SANADOR asigură suport vital și îngrijiri avansate pentru pacienții aflați în stare critică. Spitalul dispune de compartimente specializate de terapie intensivă pentru chirurgia cardiovasculară, pentru nou-născuți, precum și de unitate de supraveghere și tratament avansat al pacienților cardiaci critici.

Secție ATI de categoria I – nivel de competență extinsă

Secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic SANADOR este acreditată ca secție ATI de categoria I – nivel de competență extinsă. Acest lucru înseamnă că secția deține nivelul maxim de competență posibil și poate asigura servicii medicale complete pentru pacientul critic medical sau chirurgical.

Această acreditare este garanția faptului că Secția ATI a Spitalului Clinic SANADOR poate asigura cea mei bună asistență medicală de specialitate inclusiv pentru chirurgia cardiovasculară, neurochirurgie majoră, transplant de organe, politraumă sau chirurgie hepatică majoră.

Echipa medicală a Secției de Anestezie și Terapie Intensivă are o deosebită pregătire profesională și experiență îndelungată în monitorizarea și tratarea pacienților aflați în stare critică. Echipamentele de ultimă generație cu care este dotată secția vin în sprijinul echipei medicale, asigurând astfel performanța medicală.

Cele 49 de paturi de terapie intensivă din Spitalul Clinic SANADOR asigură suport vital și îngrijiri avansate pentru pacienții aflați în stare critică.

Terapia intensivă dispune de centrală proprie de tratare a aerului, pentru sterilizarea acestuia. Pe fiecare etaj sunt organizate filtre de acces, unde vizitatorii sunt echipați pentru accesul pe secție. Implementăm, în permanență, cele mai noi și eficiente sisteme, proceduri și protocoale și facem ca riscul pentru infecții nosocomiale să devină nesemnificativ, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune condiții, în deplină siguranță.

 • 021.9699Call Center disponibil nonstop ce vă stă la dispoziție pentru programări

Prin intermediul Centrului Oncologic SANADOR, integrat Spitalului, oferim pacienților oncologici cu tumori solide acces la o gamă complexă și completă de servicii moderne și integrate de diagnostic și tratament al cancerului, precum și de urmărire pe termen lung.

Investigațiile disponibile la Spitalul Clinic SANADOR includ:

Echipamentele imagistice utilizate la Spitalul Clinic SANADOR sunt între cele mai avansate, la ora actuală: Siemens Magnetom Skyra 3 T (pentru RMN 3 Tesla); Siemens CT Somatom Definition 128 slices și Philips Big Bore 4D (pentru CT); Siemens Symbia Intevo Bold (pentru SPECT-CT); Siemens Biograph Horizon-3R (pentru PET-CT), BK3000 (pentru ecografie, dotat cu software-ul Fusion Biopsy, care permite fuzionarea imaginii ecografice cu imaginile RM pentru biopsii țintite ale prostatei).

La Centrul Oncologic SANADOR, pacienții beneficiază de tratamente personalizate și de consulturi multidisciplinare (tumor board). Odată stabilit managementul optim al pacientului cu cancer, acesta poate beneficia de cele mai avansate medicamente și tehnologii terapeutice (chimioterapie, iodoterapie). Centrul Oncologic SANADOR este dotat cu două acceleratoare liniare pentru radioterapie Varian – TrueBeam și TrueBeam STx HD, precum și cu echipamentul pentru brahiterapie Varian GammaMedPlus iX.

Contribuția personală

Contribuția personală reprezintă, în cazul unei spitalizări, diferența dintre tariful perceput de furnizorul privat pentru rezolvarea unui caz și tariful decontat de Casa de asigurări de sănătate din Fondul național unic al asigurărilor sociale de sănătate pentru rezolvarea aceluiași caz.

Valorile contribuției personale pentru serviciile de spitalizare continuă la Spitalul Clinic SANADOR sunt afișate în tabelul alăturat. Informații suplimentare pot fi obținute prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop.

Localizare

 • Adresa

  Str. Sevastopol nr. 9, sector 1, București

 • Program

  NON-STOP

 • Metrou

  Liniile M1, M2 - Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR