PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v1-gol
MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
AM DESCHIS CENTRUL ONCOLOGIC SANADOR, Informații și programări la (021). 9699
Sanador COS banner_site 960x310px
TEHNOLOGIE LASER : WATERLASE IPLUS, BIOLASE EPIC™ X
banner_sanador-stomato-17-oct-v2-gol
MEDICINĂ NUCLEARĂ EXAMEN NON INVAZIV, NEDUREROS, PROGRAMĂRI LA 021.9699 (24/24H)
banner_scintigrafie-25-oct
VINO SĂ TE ÎNSCRII LA MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca
Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
Strada Sportului nr 53, sec 2, București.
Luni – Vineri 07:00 – 15:00
banner_site_pct_fundeni_gol (002) (003)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)

Spital

In dorinta de a furniza intreaga gama de servicii medicale, Sanador a deschis primul spital privat cu servicii medicale complete, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Cu o suprafata totala de 18.000 de mp si o capacitate de 402 paturi, cea mai mare capacitate dintr-o unitate spitaliceasca privata din Bucuresti. Spitalul Sanador dispune de cele mai noi tehnologii, aparatura de ultima generatie, personal medical profesionist cu o vasta experienta, oferind tratamente la standarde europene.

Oferind confortul unui hotel de 5 stele, spitalul dispune de un bloc operator format din 7 sali de operatie, 17 posturi de terapie intensiva pentru adulti, 7 posturi de terapie intensiva neonatologie, si compartiment de primiri urgente adulti si copii copii.

Fiecare sala de operatie este dotata cu plafon cu flux laminar, avand grad de asepsie 3 sau 4, asigurand protectie totala impotriva infectiilor intraspitalicesti. Spitalul Sanador pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minima invazivitate. Pentru calitatea actului medical folosim echipamente ultraperformante in salile de operatie, precum: turnuri de laparoscopie si endoscopie  HD  Olympus, microscoape chirurgicale Zeiss , electrochirurgie Valleylab si Olympus,  lampi scialitice Draeger cu LED, brate de sala Draeger,  instrumentar chirurgical Aesculap, litotriptor Siemens, precum si brate automate de anestezie si chirurgie, aparat de radiologie portabil Siemens, brat C pentru interventii chirurgicale sub radiologie.