MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1
Află mai multe sau programează-te la (021) 9699
promotiile verii la Sanador_banner_ site

Spital

In dorinta de a furniza intreaga gama de servicii medicale, Sanador a deschis primul spital privat cu servicii medicale complete, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Cu o suprafata totala de 18.000 de mp si o capacitate de 402 paturi, cea mai mare capacitate dintr-o unitate spitaliceasca privata din Bucuresti. Spitalul Sanador dispune de cele mai noi tehnologii, aparatura de ultima generatie, personal medical profesionist cu o vasta experienta, oferind tratamente la standarde europene.

Oferind confortul unui hotel de 5 stele, spitalul dispune de un bloc operator format din 7 sali de operatie, 17 posturi de terapie intensiva pentru adulti, 7 posturi de terapie intensiva neonatologie, si compartiment de primiri urgente adulti si copii copii.

Fiecare sala de operatie este dotata cu plafon cu flux laminar, avand grad de asepsie 3 sau 4, asigurand protectie totala impotriva infectiilor intraspitalicesti. Spitalul Sanador pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minima invazivitate. Pentru calitatea actului medical folosim echipamente ultraperformante in salile de operatie, precum: turnuri de laparoscopie si endoscopie  HD  Olympus, microscoape chirurgicale Zeiss , electrochirurgie Valleylab si Olympus,  lampi scialitice Draeger cu LED, brate de sala Draeger,  instrumentar chirurgical Aesculap, litotriptor Siemens, precum si brate automate de anestezie si chirurgie, aparat de radiologie portabil Siemens, brat C pentru interventii chirurgicale sub radiologie.