Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere
ANGIOGRAFUL PHILIPS AZURION 7, UNIC ÎN ROMÂNIA
Website_Vizual_960x310_px_V2
Definim inteligența medicală cu ultima generatie de microscop operator dedicat neurochirurgiei
1
TE AŞTEPTĂM LA BABY EXPO 2018 26 - 29 APRILIE 2018 SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI
banner_sanador_gol

Interventie pe creier cu recuperare 100% imediata la Spitalul Sanador

tumoraLa inceputul acestei saptamani, Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Sef sectie neurochirurgie si Director stiintific in cadrul Spitalului Sanador a realizat o interventie chirurgicala prin care a extirpat o tumora de dimensiuni impresionante amplasata pe creier. Rezultatele post-operatorii au fost spectaculoase, pacienta recuperandu-si toate functiile extrem de repede.

Pacienta in varsta de 58 de ani, diagnosticata cu meningiom frontal stanga gigant cu hernie subfalciforma, avea o tumora de aproximativ 8 centimetri care ii punea viata in pericol. Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea a decis interventia de urgenta, pentru ca pacienta risca alterarea starii generale prin tulburari de memorie, crize convulsive, inclusiv starea de coma.

Interventia a durat aproximativ 6 ore si a implicat manevre medicale de maxima finete determinate de amplasarea tumorii. La doar cateva ore de la interventie, pacienta si-a recapatat toate functiile. In prezent este complet independenta– mananca, vorbeste, se deplaseaza – urmand sa fie externata in curand.