Pentru ca ne dorim ca Sanador sa faca parte din familia ta, vino cu apropiatii tai si inscrieti-va la unul dintre specialistii nostri in Medicina de familie!

Ce reprezinta un medic de familie? Este doctorul tau personal, cel care iti asigura asistenta medicala primara, cel la care apelezi pentru preventie, diagnostic si tratament si cel care iti da o directie in cazul in care sunt necesare investigatii medicale amanuntite sau care deservesc o alta specialitate medicala.

Cu ce se ocupa, in general, Medicina de familie? Este specialitatea care asigura asistenta medicala primara si continua si, prin actiuni preventive, educationale, terapeutice si de recuperare, contribuie la promovarea starii de sanatate a individului, a familiei si colectivitatii.

Alege un medic de familie din echipa Sanador, pentru ca iti pasa de sanatatea familiei tale! Iata si celelalte motive pentru care te asteptam la noi:

 • medicul de familie este prima persoana la care mergi atunci cand ai o problema de sanatate, cel care te consulta si asculta cu rabdare descrierea simptomelor resimtite, este cel care iti poate da cel mai bun sfat medical.
 • un medic de familie este acela care trebuie sa cunoasca istoricul tau medical, al familiei tale, cel care te indruma, in caz de nevoie, catre alte specialitati medicale sau investigatii medicale paraclinice (analize medicale de laborator, imagistica medicala).
 • medicii nostri au, pe langa calitatile enumerate mai sus, o experienta medicala solida, completata de rabdare, empatie, atentie, intelegand ca tu, ca pacient, indiferent de varsta, nu vii la medic fara motiv

In plus, prin inscrierea pe lista de pacienti in cadrul Sanador, poti beneficia de:

 • retete medicale gratuite/compensate
 • bilete de trimitere catre diferite specialitati medicale, analize medicale de laborator si imagistica medicala (radiologie conventionala)
 • adeverinte medicale
 • concedii medicale

Inscriere

Cum te inscrii la un medic de familie in cadrul Sanador?

Ai nevoie de:

 1. Act de identitate in original
 2. Cardul de sanatate;
 3. Cerere de inscriere

Cum te transferi la medicina de familie in cadrul echipei Sanador?

Ai nevoie de:

 1. Act de identitate in original
 2. Cardul de sanatate;
 3. Negatia de la anteriorul medic de familie pe care l-ai avut (daca inscrierea la acest ultim medic a avut o durata mai mica de 6 luni);
 4. Cerere de inscriere

Galerie foto

Echip─â medical─â