Intervenția a fost de succes și fără nicio durere

“Am ajuns la SANADOR in urma unei luxatii de umăr recidivante. Stiam de SANADOR din social media, dar am ales SANADOR pentru domnul doctor Ojoga. 

Unul dintre kinetoterapeutii apropiati mie mi l-a recomandat pe dr. Ojoga, spunandu-mi ca este cel mai bun din tara pe umar. Inca de la primul consult dl dr. mi-a transmis incredere, prietenie si mi-a insuflat curajul de a merge mai departe cu interventia.

Interventia a fost de succes si fara nicio durere. Tot personalul s-a comportat frumos, respectuos, fiind foarte atenti la igiena. Cand am iesit de la terapie intensiva, primul instinct a fost sa-i dau mesaj domnului Ojoga, si, asta am si facut. In 5 minute a fost la mine in salon, ceea ce m-a surprins placut. Mi-a explicat toti pasii pe care i-a parcurs, tot ce a gasit, mi-a spus ce am de facut, si ca ne auzim oricand la telefon.

Legatura cu domnul doctor s-a pastrat si dupa externare, ne-am intalnit la cabinet de 3-4 ori, dupa fiecare meci jucat, si tinem legatura si in prezent.

Perioada de recuperare a durat 6 luni, fix cat a spus domnul doctor. Dupa 6 luni de la operatie, am jucat din nou la capacitate maxima, fara nicio problema sau durere. Am jucat meciuri oficiale in cadrul campionatului, m-am antrenat 100%, am putut sa desfasor orice activitate sportiva pe care mi-am dorit-o.

Inchei cu multumiri si apreciere pentru domnul doctor si cu un superlativ pentru spitalul SANADOR.”

Jeni Maria Dragan, handbalista profesionista in cadrul echipei Universitatea Stiinta Bucuresti

Galerie foto

SANADOR