Expertiză internațională în chirurgia endocrină la SANADOR - Dr. Radu Mihai

Ne face plăcere să anunțăm că 𝐃𝐫. 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢, de la Oxford University Hospitals (Marea Britanie), personalitate de mare prestigiu internațional în domeniul chirurgiei endocrine, acordă consultații online pentru pacienții SANADOR și realizează intervenții de chirurgie endocrină la Spitalul Clinic SANADOR.

  • Rezervați-vă locul acum, sunând la 021.9699, Call Center disponibil nonstop!

Medic primar chirurgie generală, Dr. Radu Mihai are o experiență deosebită în 𝐜𝐡𝐢𝐫𝐮𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐠𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐢 𝐭𝐢𝐫𝐨𝐢𝐝𝐞, inclusiv pentru cazurile complicate, fiind între primii 5 chirurgi endocrini din Marea Britanie după numărul de intervenții realizate anual. Are o grijă deosebită pentru prezervarea vocii după chirurgia tiroidiană, făcând parte din grupul celor care au stabilit criteriile de utilizare și interpretare a monitorizării funcției nervului laringeu recurent în timpul intervenției chirurgicale. În plus, este principalul chirurg endocrin din zona Thames Valley pentru realizarea limfadenectomiilor regionale radicale la pacienții cu cancer tiroidian avansat.

În 𝐜𝐡𝐢𝐫𝐮𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐠𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐫𝐨𝐢𝐝𝐞, Dr. Radu Mihai realizează excizia acestor glande și intervenții exploratorii cervicale pentru hipertiroidismul primar, dar și reintervenții de paratiroidectomie pentru hipertiroidismul primar sau secundar.

În 𝐜𝐡𝐢𝐫𝐮𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐠𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐫𝐞𝐧𝐚𝐥𝐞, are cel mai mare număr de intervenții realizate anual de un chirurg endocrin în Marea Britanie și realizează intervenții avansate prin tehnici minim invazive laparoscopice sau endoscopice retroperitoneale, dar și prin intervenții deschise. Pe lângă chirurgia cancerelor suprarenale, are o experiență bogată în chirurgia sarcoamelor retroperitoneale.

  • Dr. Radu Mihai va acorda consultații online în zilele de marți, în intervalul orar 11:30-14:00, iar în zilele de vineri, în intervalul orar 18:00-20:00. Programări la 021.9699, Call Center disponibil nonstop!

Medic britanic de origine română, Dr. Radu Mihai a absolvit cursurile UMF „Carol Davila” București, după care parcurs două programe de studii doctorale, unul la București, cu regretatul profesor Mihail Coculescu, celălalt la Universitatea din Bristol, cu profesorul J. R. Farndon, pentru rezultatele obținute la acesta din urmă primind mai multe premii de mare prestigiu.

Are numeroase contribuții științifice, cu peste 140 de lucrări publicate în reviste internaționale de profil*, la care se adaugă 42 de articole de tip review și capitole de carte și peste 100 de comunicări prezentate la conferințe și congrese. Rezultatele publicate de Dr. Radu Mihai au fost citate de peste 7.300 de alte lucrări și are un indice Hirsch 42. Între publicațiile sale recente sunt ghidurile de practică medicală pentru tumori suprarenale maligne (British Journal of Surgery, ianuarie 2024) și pentru cancer de tiroidă (Journal Laryngology and Otolaryngology, aprilie 2024).

  • La SANADOR îți oferim cele mai bune soluții pentru diagnosticarea și tratarea cancerului tiroidian.
    Programează-te pentru investigații complete, obținerea unui diagnostic cert și stabilirea conduitei terapeutice sau a celei chirurgicale!

I-au fost decernate mai multe distincții de către Royal College of Surgeons of England (2008 – Hunterian Professorship) și European Society of Endocrine Surgeons (2023). De altfel, recunoașterea colegilor de breaslă este deplin demonstrată de alegerea sa ca președinte al British Association of Endocrine and Thyroid Surgeons (2021–2023). Este director pentru cercetare și educație în Societatea Europeană a Chirurgilor Endocrini, examinator în Boardul European al Chirurgilor Endocrini și lector onorific la Nuffield Department of Surgical Sciences – Oxford University.

*Lista completă poate fi accesată la: https://orcid.org/0000-0001-6153-1970

Programare

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR