• Rezervați-vă locul acum, sunând la 021.9699, Call Center disponibil nonstop!
  • Consulturi de tip second opinion pacienților cu afecțiuni oncologice
  • Cel mai mare centru din sistemul medical privat românesc specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului

Dr. Daniel Dănilă, prestigios medic oncolog specializat în afecțiunile urologice, de la Memorial Sloan Kettering Cancer Center din New York, va acorda consultații de specialitate și consultații de tip second opinion marți, în data de 01.03.2024, la Centrul Oncologic SANADOR.

Dr. Daniel Dănilă este unul dintre cei mai reputați medici din lume în domeniul afecțiunilor oncologice urologice. Tratamentele indicate de Dr. Dănilă sunt personalizate și includ agenți hormonali, chimioterapici și biologici noi, pentru a obține cele mai bun rezultate posibile. Dr. Daniel Dănilă este autorul a numeroase studii publicate în reviste științifice internaționale și a fost premiat de ASCO, AACR și Departamentul Apărării din Statele Unite ale Americii pentru studii privind rolul celulelor tumorale circulante ca biomarkeri la pacienții cu cancer.

Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc din punctul de vedere al complexității serviciilor medicale, asigură pacienților cu neoplazii o gamă complexă și completă de servicii integrate de diagnostic, tratament și urmărire post-terapeutică.

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR