15% discount pentru mamografiile efectuate la SANADOR în perioada 1 mai – 30 iunie 2023

  • Află că ești bine! Programează realizarea mamografiei prin apel la 0219699, Call Center disponibil nonstop

Mamografia este cea mai utilizată metodă pentru diagnosticarea cancerului de sân. După vârsta de 40 de ani, este recomandat ca această investigație să fie efectuată anual.

În perioada 1 mai – 30 iunie 2023, ai 15% discount pentru mamografiile digitale standard efectuate în cadrul SANADOR, la următorii medici: Dr. Marlena Ciocoiu, Dr. Mihai Sima, Dr. Mihaela Badea, Dr. Oana Maria Sirbu. Programările se fac prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau prin completarea formularului de mai jos.

La SANADOR, punem la dispoziția pacienților unul dintre cele mai performante sisteme din lume la ora actuală, Selenia Dimensions 3D Hologic. Acesta utilizează tehnologie direct digitală, care permite vizualizarea imediată a proiecțiilor, a imaginii 2D și a imaginii recompuse 3D a sânului (caracteristică unică Hologic).

Printre avantajele mamografiei digitale 3D se numără stabilirea cu mai multă acuratețe a unui eventual diagnostic de cancer, reducerea numărului de controale ulterioare și de biopsii, precum și ușurința stocării imaginilor digitale.

Reducerea acordată nu se cumulează cu alte reduceri și promoții. Discountul este valabil pentru mamografiile efectuate la medicii specialiști selecționați.

Importanța prevenției în cancerul de sân

Aflăm mai multe informații utile despre importanța prevenției și depistării precoce a cancerului de sân în interviul acordat de Dr. Ștefan Voiculescu, medic primar Chirurgie generală, coordonatorul Academiei de Senologie SANADOR.

Programează o mamografie

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR