Inima bate de 100.000 de ori pe zi. Trimite sânge într-o rețea de 100.000 de km de vase, de două ori și jumătate cât circumferința Pământului. În 24 de ore, transportă 7.500 de litri.

La SANADOR, grija față de viață înseamnă trei lucruri: echipă, experiență și tehnologie. Veghem fiecare parametru al cordului și suntem gata să intervenim la timp, ori de câte ori este nevoie. Acest motor neobosit al vieții înseamnă forță, viteză și ritmicitate. Este pe cât de puternic, pe atât de delicat. O minune de care avem grijă cu maximă competență.

  • 021.9699 Sună și programează-te la consultație!

Astăzi este Ziua mondială a inimii. Opriți-vă un moment pentru a vă gândi cum puteți pune mai bine inima în slujba umanității, a naturii, dar și a dv. Folosiți ❤️ pentru fiecare ❤️! Și contați pe SANADOR pentru cel mai important ajutor, pentru sănătatea inimii!

Echipa inimii

Atunci când vorbim despre sănătatea inimii, trebuie să știți că, la Spitalul Clinic SANADOR, găsiți toate serviciile medicale, integrate, în același loc. Și, mai mult decât atât, medicii noștri au experiență în cele mai avansate tipuri de intervenții chirurgicale și proceduri intervenționale minim invazive, pentru a asigura cele mai bune rezultate în tratamentul bolilor cardiovasculare. Secretul lor? Lucrul în echipă multidisciplinară: echipa inimii! ❤️

La SANADOR, echipa inimii include medici cardiologi cu multă experiență în diagnostic, cardiologi intervenționiști care realizează cele mai avansate proceduri endovasculare, chirurgi cardiovasculari care efectuează intervenții minim invazive de multe ori în premieră pentru România, cu sprijinul unui departament dedicat de anestezie și terapie intensivă cardiovasculară. Toți acești profesioniști colaborează și decid în echipă care sunt cele mai bune variante de tratament pentru bolile inimii și ale vaselor mari, cu beneficii maxime pentru pacient.

Watch on YouTube

Lor li se adaugă și colegii din celelalte departamente – Compartimentul de Primiri Urgențe (singurul din sistemul medical privat din România), specialiștii în recuperare medicală, dar și medicii radiologi, care furnizează imagini complexe și detaliate obținute cu cele mai noi echipamente, și specialiștii de la laborator, cu rezultate prompte și de mare încredere ale analizelor medicale specifice.

Dotări de top pentru inima ta!

Spitalul Clinic SANADOR are nu doar cel mai avansat centru de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă din sistemul medical privat din România, ci și singurul departament de cardiologie intervențională din România care dispune de două angiografe ultraperformante Philips Azurion 7, cele mai avansate astfel de echipamente.

  • Alege SANADOR pentru a te bucura de consultații la medici de elită și de tehnologie de top!

În plus, condițiile oferite de blocul operator al Spitalului Clinic SANADOR și de secția de terapie intensivă pentru chirurgia cardiovasculară sunt neegalate în sistemul privat de la noi.

Cardiologie intervențională de elită

În cadrul Departamentului de Cardiologie Intervențională din Spitalul Clinic SANADOR, salvăm inimi, fără bisturiu! Îmbinăm cu succes experiența medicală și tehnologia de înaltă performanță, pentru a aborda o gamă complexă de proceduri minim invazive pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cardiovasculare.

Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România dotat cu două angiografe ultraperformante Philips Azurion 7, de ultimă generație. Pentru siguranța deplină a pacienților, procedurile de cardiologie intervențională se desfășoară în atmosfera sterilă asigurată de sistemul modern de ventilație cu presiune pozitivă, care oferă avantaje multiple precum aspirația ionilor generați în timpul procedurilor și reducerea expunerii la radiații a pacientului și a medicului.

Chirurgie cardiacă minim invazivă

Chirurgia cardiovasculară minim invazivă ocupă un loc tot mai important în tratamentul chirurgical al patologiei cordului și a vaselor mari. Datorită inovațiilor în tehnicile de perfuzie, perfecționării ecocardiografiei transtoracice și transesofagiene și dezvoltării instrumentelor chirurgicale specializate, chirurgia cardiacă modernă beneficiază în prezent de toate mijloacele necesare pentru abordări minim invazive.

Watch on YouTube

La Spitalul Clinic SANADOR, cele mai multe intervenții de chirurgie cardiovasculară se realizează prin tehnici minim invazive, cu spitalizare redusă și recuperare postoperatorie rapidă, în beneficiul net al pacienților. Secția de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR abordează întreaga gamă de intervenții chirurgicale cardiace și vasculare din patologia adultului, de la bypass aortocoronarian, reconstrucții și înlocuiri valvulare, chirurgia aortei toracice și chirurgia complicațiilor mecanice ale infarctului de miocard, până la implantarea de valve transcateter, stenturi, grafturi endoaortice sau proceduri hibride, realizate împreună cu echipa de cardiologie intervențională.

Echipa de chirurgie cardiovasculară de la SANADOR, cu vastă experiență și mii de intervenții chirurgicale efectuate cu succes, operează într-unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat, care include și cele două laboratoare de cateterism cardiac dotate fiecare cu cel mai performant angiograf, Philips Azurion 7.

Beneficiind și de sprijinul unei secții ATI pentru chirurgia cardiovasculară de excepție, Spitalul Clinic SANADOR este singurul centru de excelență în chirurgia cardiacă din România în care este implementat sistemul fast-track de îngrijire intra- și postoperatorie. Prin acest sistem, pacientul poate fi detubat în primele 8 ore de la intervenția chirurgicală și este transferat rapid din secția de terapie intensivă către secția de specialitate, pentru a începe rapid programul de recuperare medicală specifică și reluarea activității, în condiții de confort maxim.

Acest material a fost creat la data de 29 septembrie 2022 și modificat la 07 februarie 2024.

SANADOR