Include STOMATOLOGIA DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ în itinerarul vacanței tale!

Vacanțele în România pot reprezenta o ocazie excelentă pentru rezolvarea problemelor stomatologice ce nu mai suportă amânare! Vara aceasta este momentul perfect să beneficiezi de tratamente dentare de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, de o echipă medicală empatică, cu vastă experiență.

Te invităm să incluzi în itinerarul tău în România și Clinica de Stomatologie SANADOR, unde ne vom asigura că vei primi tratamente stomatologice rapide, fără să sacrifici timp de calitate alături de cei dragi!

Cum?

 • Vino la Clinica de Stomatologie SANADOR dacă vrei să te bucuri de o dantură sănătoasă și să ai un zâmbet încrezător, cu ajutorul celor mai buni specialiști în domeniul sănătății orale!
 • Scrie un e-mail la stomatologie@SANADOR.ro sau complează formularul de mai jos și detaliază problemele dentare cu care te confrunți. Suplimentar, ar fi de ajutor pentru echipa noastră să ne trimiți o radiografie panoramică sau un CT dentar, cât mai recente
 • Echipa medicală a Clinicii de Stomatologie SANADOR va identifica problemele dentare și te va contacta pentru a detalia tratamentele stomatologice pe care dorești să le realizezi
 • Ulterior discuției, vom stabili împreună traseul programărilor, respectând bugetul alocat, disponibilitatea și nevoile tale
 • O dată ajuns în clinică, vei parcurge circuitul programărilor sub atenția unui medic coordonator și ne vom asigura că, indiferent ce investigații neprevăzute apar, timpul petrecut pe scaunul stomatologic nu îți va afecta vacanța. După finalizarea planului de tratament, vor fi necesare doar vizitele anuale de mentenanță.

De ce să alegi serviciile de stomatologie de la SANADOR?

 • Expertiză multidisciplinară
 • Experiență de peste 18 ani în cazuri cu grade diferite de complexitate
 • Programare cu prioritate, fară taxe de urgență
 • Tratamente de înaltă performanță, fără durere
 • Intervenții sub sedare conștientă, pentru pacienții cu teamă de dentist
 • Tehnologii moderne, inclusiv radiologie dentară
 • Tratamente durabile cu costuri corecte
 • Servicii de medicină generală integrate. În aceeași clădire cu Clinica de Stomatologie SANADOR se află Clinica SANADOR Victoriei unde oferim o gamă largă de servicii medicale complexe: consultații pentru toate specialitățile medicale, ecografii, explorări funcționale, medicina muncii, analize medicale de laborator și vaccinări. Află mai mult aici.

Servicii de medicină integrată la SANADOR

În apropierea Clinicii de Stomatologie SANADOR, situată într-o zonă istorică și foarte accesibilă a Bucureștiului, la Piața Victoriei, se află Spitalul Clinic SANADOR, Centrul Oncologic SANADOR și Clinica SANADOR Buzești.

Citește mai mult…

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital multidisciplinar din România, asigură servicii complexe, neegalate în sistemul medical privat din țara noastră:

 1. singurul spital privat din România în care funcționează un compartiment de primiri urgențe pentru adulți și copii, dispune de 26 de linii de gardă, disponibile nonstop
 2. investigații imagistice avansate, disponibile nonstop: RMN 3T, CT 128-slice, radiologie digitală, ecografii
 3. singurul spital privat din România care poate asigura managementul integrat complet al pacientului cu cancer (prin Centrul Oncologic SANADOR, parte integrantă a spitalului)
 4. primul centru de excelență și training în chirurgia cardiovasculară minim invazivă din România acreditat international
 5. 12 săli de operație, inclusiv primul bloc operator complet digitalizat din România
 6. secție de anestezie și terapie intensivă de categoria I, nivel de competență extinsă, cu trei departamente – adulți, nou-născuți și terapie intensivă cardiovasculară
 7. dotări cu echipamente și tehnologii medicale de excepție pentru diagnostic avansat și tratamente moderne.

Centrul Oncologic SANADOR este cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punctul de vedere al complexității serviciilor medicale. La SANADOR, pacienții oncologici au acces la o gamă complexă și completă de servicii moderne și integrate de diagnostic și tratament al cancerului, dar și la urmărire post-terapeutică. Comisia oncologică multidisciplinară stabilește, pe baza celor mai recente ghiduri și protocoale terapeutice, recomandările personalizate pentru optimizarea tratamentului, precum și combinația și ordinea modalităților terapeutice (chimioterapie, imunoterapie, terapii țintite, chirurgie, radioterapie).

Citește mai mult…

Situată în imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzești vine în completarea nevoilor pacienților oferind acces la consultații în 38 de specialități medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vastă experiență în domeniu.

În cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acoperă o gamă largă de specialități medicale. În plus, în Clinica SANADOR Buzești se pot efectua explorări funcționale, colposcopii și ecografii. În cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator și teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienți. Departamentul de Pediatrie oferă copiilor consultații într-un spatiu prietenos, decorat și creat special pentru a crea confortul necesar și a diminua teama de medic.

Formular de contact

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR