Ce este tromboza hemoroidală
Tromboza hemoroidală, numită și criză hemoroidală, este afecțiunea în care hemoroizii din canalul anal se umplu cu cheaguri de sânge. La Spitalul Clinic SANADOR, pacienții beneficiază de consultații de specialitate și de proceduri moderne de tratament, prin intervenții cât mai puțin invazive, în funcție de indicație.
Canalul anal conține foarte multe vase de sânge, care se pot dilata, formând hemoroizi. Aceștia se pot forma în interiorul canalului anal, purtând denumirea de hemoroizi interni, sau în exteriorul anusului, numindu-se hemoroizi externi.

La Spitalul Clinic SANADOR, intervențiile chirurgicale se desfășoară într-un bloc operator bine dotat, cu echipamente de ultimă generație.
Tromboza venelor anale apare atunci când un hemoroid intern sau extern se umple cu cheaguri de sânge. O tromboză anală este o afecțiune frecventă, care apare în general la adulții tineri, indiferent de sex. Aceasta poate apărea din cauza efortului la defecație, în cazul constipației cronice.
Prezența de hemoroizi trombozați nu este în general o afecțiune periculoasă, dar poate fi foarte dureroasă, putând provoca senzație de prurit local și sângerare la eliminarea scaunelor. Tromboza venelor anale poate interfera cu activitățile de zi cu zi, cum ar fi mersul pe jos și șezutul pe scaun.
Există numeroase recomandări de tratament care pot determina în cât timp se retrage tromboza hemoroidală, de la măsuri de igienă și dietă, până la intervenții chirurgicale, recomandate în funcție de fiecare caz în parte.
-
Alege SANADOR pentru diagnostic prompt și tratament modern, cu rezultate bune pe termen lung!