În cazul unei urgențe medicale, competența și viteza de reacție a echipajului de pe ambulanță și a echipei din Compartimentul de Primiri Urgențe, precum și tehnologia de care dispun medicii pot face diferența dintre viață și moarte.

Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din București care dispune de CPU (Compartiment de Primiri Urgențe). Pacienții pot beneficia astfel de asistență medicală și transport specializat (flotă proprie de ambulanțe).

 • Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care dispune de CPU (Compartiment de Primiri Urgențe)

Departamentul de Urgență al Spitalului Clinic SANADOR este alcătuit din:

 • Compartiment de Primiri Urgențe (CPU) adulți și copii;
 • Serviciul de Ambulanță, cu dispecerat propriu (021 9699, disponibil nonstop), care acordă asistență medicală de urgență prespitalicească în București și în țară.

Compartimentul de Primiri Urgențe

Compartimentului de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Clinic SANADOR își desfășoară activitatea cu o echipă formată din medici primari și specialiști Medicină de urgență și asistenți medicali specializați în situaţii de urgență medicală, ajutați de o platformă investigațională completă, accesibilă 24 de ore din 24.

În Spitalul Clinic SANADOR funcționează 21 de linii de gardă: medicină de urgență, anestezie și terapie intensivă (ATI), terapie intensivă cardiovasculară (ATI CCV), terapie intensivă nou-născuți, chirurgie generală, cardiologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, medicină internă, neonatologie, pediatrie, oncologie medicală, computer tomografie (CT), rezonanță magnetică (RMN), radiologie convențională, ecografie, laborator de analize medicale, cardiologie intervențională (on call), neurochirurgie (on call), ortopedie și traumatologie (on call), urologie (on call).

Platformă pentru investigații medicale complete

Compartimentul de Primiri Urgențe este deservit de o platformă investigațională completă, esențială pentru stabilirea rapidă a diagnosticului și a conduitei terapeutice în cazurile evaluate.

Pacienții pot beneficia de recoltare analize prin protocolul point-of-care (POC), precum și de alte măsurători sau investigații care se efectuează la patul bolnavului.

Investigațiile paraclinice sunt efectuate în CPU sau în imediata vecinătate, prin intermediului următoarelor componente:

Serviciul de ambulanță SANADOR

Serviciul de ambulanță SANADOR deține flotă proprie de autospeciale. Fiecare ambulanță este echipată cu defibrilator, monitor, electrocardiograf, pulsoximetru, glucometru, ventilator mecanic, aspirator portabil și fix, injectomat și toate celelalte echipamente medicale prevăzute de regulamentele în vigoare la nivel național.

Tromboliză pentru accidentul vascular cerebral ischemic acut

Spitalul Clinic SANADOR, prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, este singurul spital privat din București care acordă tratament de urgență prin tromboliză intravenoasă pacienților ce au suferit un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut. Tromboliza intravenoasă este recomandată în accidentul vascular ischemic în primele 4 ore și jumătate de la debutul simptomelor, în absența contraindicațiilor.

Fereastra terapeutică restrânsă în care poate fi administrat tratamentul pentru AVC face ca viteza de reacție și conlucrarea dintre echipa de pe ambulanță, medicii din CPU și medicul neurolog (care indică administrarea substanței) să fie esențială.

Localizare

 • Adresa

  Str. Sevastopol 9, sector 1, București

 • Program

  NON STOP (24/24, 7 zile din 7)

 • Metrou

  Liniile M1,M2-Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR