Vino la Centrul Oncologic SANADOR pentru a avea acces la cele mai avansate tehnici din Medicina nucleară: PET-CT, SPECT-CT, scintigrafie. Totodată, la SANADOR îți oferim și tratament cu iod radioactiv pentru cancerul tiroidian diferențiat.

În cadrul Departamentului de Medicină Nucleară din Centrul Oncologic SANADOR, folosim izotopi radioactivi pentru a investiga tulburări ale metabolismului și funcției diverselor organe și sisteme, pentru a diagnostica și trata diverse afecțiuni.

Siemens Symbia Inevo Bold este un scanner ultraperformant, care detectează radiația emisă de un organ sau un țesut în urma administrării unui izotop radioactiv (trasor), utilizat pentru scintigrafie și SPECT-CT

Medicina nucleară la SANADOR

În cadrul departamentului de Medicină nucleară, la Centrul Oncologic SANADOR se pot efectua următoarele investigații:

Pentru cazurile de cancer tiroidian diferențiat, ca tratament curativ după tiroidectomie, îți oferim acces la terapia izotopică cu iod radioactiv (iodoterapie).

Departamentul de Medicină Nucleară din Centrul Oncologic SANADOR funcționează după recomandările și ghidurile elaborate de Societatea Europeană de Medicina Nucleară și în conformitate cu ghidurile naționale și recomandările CNCAN.

Siemens Biograph Horizon 3R este un echipament de ultimă generație, unic în România, utilizat pentru PET-CT.

Beneficiile Medicinei nucleare

Imagistica nucleară oferă informații unice, care adesea nu pot fi obținute prin alte metode imagistice, și oferă posibilitatea depistării patologiei în stadii incipiente.

Procedurile de Medicină nucleară sunt non-invazive. Radiotrasorii utilizați sunt administrați pe cale venoasă.

Investigațiile de medicină nucleară sunt indispensabile în obținerea unui diagnostic de certitudine și în stabilirea conduitei terapeutice optime pentru pacient, precum și în monitorizarea leziunilor și evaluarea răspunsului la tratament în cazul pacienților oncologici.

La SANADOR, îți oferim și tratament cu iod radioactiv pentru cancerul tiroidian diferențiat.

Tehnologii disponibile la SANADOR

La SANADOR, pentru procedurile de Medicină nucleară utilizăm echipamente moderne, care folosesc cele mai noi tehnologii, în beneficiul pacienților.

Echipamentele de vârf utilizate pentru Medicina nucleară includ:

  • Siemens Symbia Inevo Bold, un scanner ultraperformant, care detectează radiația emisă de un organ sau un țesut în urma administrării unui izotop radioactiv (trasor), utilizat pentru scintigrafie și SPECT-CT;
  • Siemens Biograph Horizon 3R, echipament de ultimă generație unic în România, pentru PET-CT.

Galerie foto

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR