Discount pentru intervenții de chirurgie robotică

Chirurgie robotică la Spitalul Clinic SANADOR. Precizie, acuratețe, siguranță.

Chirurgia robotică este cea mai avansată formă de chirurgie minim invazivă disponibilă în prezent.

La Spitalul Clinic SANADOR, pacienții beneficiază de intervenții chirurgicale asistate de robotul da Vinci Xi, cel mai avansat sistem robotic din lume. Operațiile robotice sunt recomandate pentru tratamentul chirurgical minim invaziv pentru diverse afecțiuni din sfera chirurgiei generale, ginecologiei, urologiei și oncologiei.

În perioada 04.07 - 31.07.2024 beneficiați de 1500 EUR REDUCERE pentru intervenții de chirurgie robotică pentru hernii inghinale, hernii abdominale, eventratii simple cât și pentru miomectomii.

Sistemul robotic oferă o libertate de mișcare superioară mâinii umane, precum și o vedere tridimensională mult mărită, de înaltă definiție, a câmpului operator. Instrumentele chirurgicale articulate și camera optică performantă sunt manevrate de brațele unui sistem robotic, controlat de medicul chirurg prin intermediul unei console. Robotul chirurgical asigură o libertate de mișcare superioară mâinii umane și o vedere tridimensională mult mărită a câmpului operator. În acest fel, chirurgul poate realiza incizii mult mai fine și mai precise, cu protejarea țesuturilor învecinate, pentru rezultate terapeutice excelente și recuperare rapidă a pacientului.

Ofertă supusă unor termene și condiții. Prețuri valabile în perioada 04.07-31.07.2024. Prețurile și serviciile incluse în pachet pot suferi modificări ulterioare.

Avantajele chirurgiei robotice:

  • Precizie ridicată a intervenției
  • Pierderi sanguine intraoperatorii reduse
  • Complicații postoperatorii mai puține
  • Perioadă de spitalizare mai scurtă
  • Recuperarea mai rapidă a pacientului
  • Obținerea unor cicatrici de dimensiuni reduse.

Hernia inghinală este o afecțiune medicală în care o parte din țesuturile abdominale pătrund în canalul inghinal.

Herniile inghinale se pot trata și cu robotul chirurgical. Chirurgia robotică permite realizarea de incizii de dimensiuni reduse, cu precizie maximă. După intervenția chirurgicală minim invazivă, complicațiile sunt reduse, disconfortul este scăzut, iar cicatricile sunt de dimensiuni mai mici, comparativ cu cele specifice intervenției clasice. Astfel, pacientul poate reveni la activitățile zilnice mai rapid.

Hernia abdominală constă în exteriorizarea conținutului cavității abdominale printr-un defect muscular sau fascial de la nivelul peretelui abdominal.

Cea mai avansată formă de chirurgie pentru repararea herniei abdominale este chirurgia robotică. Aceasta aduce un plus de control și siguranță în câmpul operator, permițând realizarea de operații la un nivel de finețe și precizie neegalat de niciun sistem laparoscopic.

Eventrația este un tip de hernie abdominală în care hernierea conținutului abdominal se produce la nivelul inciziilor operatorii, la un timp variabil după intervenția chirurgicală. Monitorizarea postoperatorie corectă a pacienților ajută la depistarea precoce a acestor cazuri. Eventrațiile necesită tratament chirurgical, preferabil minim invaziv, laparoscopic sau robotic, deoarece netratate vor evolua către complicații grave.

Miomectomia (rezecția locală), implică excizia tumorilor, fără îndepărtarea întregului uter.

  • Alege SANADOR pentru ca afecțiunea ta să fie tratată prin cea mai avansată metodă chirurgicală minim invazivă!

Dezvoltarea chirurgiei robotice s-a făcut cu menținerea avantajelor chirurgiei minim invazive, dar cu depășirea limitelor chirurgiei laparoscopice: vedere bidimensională, fără percepția în adâncime a câmpului operator, instrumente nearticulate, cu grade de libertate limitate, transmiterea și amplificarea tremorului fiziologic al mâinii chirurgului.

  • Programează-te acum la SANADOR! Sună la 021.9699!
  • Alege SANADOR pentru diagnostic prompt și tratament modern, cu rezultate bune pe termen lung!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR