Centrul Oncologic SANADOR

Vino la Centrul Oncologic SANADOR pentru a beneficia de servicii integrate de oncologie, radioterapie, chimioterapie, chirurgie oncologică.

 • Cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice

Venim în sprijinul bolnavilor oncologici, din dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții acestor pacienți. La Centrul Oncologic SANADOR, găsești tehnologie de top și medici de elită care dau dovadă de devotament și dedicare în gestionarea cazurilor oncologice.

Watch on YouTube

Deschis în februarie 2018, Centrul Oncologic SANADOR este cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punctul de vedere al complexității serviciilor medicale.

 • Centrul Oncologic SANADOR este cel mai mare centru din sistemul medical privat românesc specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului

Servicii integrate

Centrul Oncologic este compartimentat optim, astfel încât să ai acces facil la gama complexă de servicii moderne pentru diagnosticul și tratamentul cancerului și monitorizarea post-terapeutică.

Poți beneficia de servicii atât în regim ambulatoriu, cât și în regim de spitalizare de zi și continuă, dar și de proceduri medicale din următoarele domenii sau specialități:

Tumor Board

La Centrul Oncologic SANADOR, îngrijirea medicală este personalizată pentru fiecare pacient. În acest sens, se întocmește o comisie oncologică multidisciplinară (Tumor Board) compusă din medici cu experiență, din diferite specialități (Oncologie medicală, Radioterapie, Chirurgie oncologică, Medicină nucleară, Radiologie-imagistică medicală și alte specialități, în funcție de situație), în cadrul căreia fiecare caz medical este analizat individual.

Afecțiunile oncologice reprezintă o arie de patologie complexă din medicină și, pentru o gestionare corectă, necesită o bună colaborare între specialiști implicați și o analiză amănunțită a datelor medicale furnizate de investigațiile efectuate.

 • Tumor Board pentru o gestionare corectă a fiecărui caz

Second opinion

Second opinion este un concept care conferă siguranță în decizia medicală. În multe dintre cazurile medicale, acest gest este necesar pentru confortul psihologic și fizic al pacientului. La SANADOR, ne bucurăm să lucrăm în echipă, într-un mediu prietenos, în care împărtășim cu drag din experiența medicală în folosul pacientului.

 • Second opinion pentru confortul fizic și psihic al pacientului

Vino la SANADOR pentru a beneficia de cele mai avansate tehnologii, de medici competenți și cu multă experiență, într-o abordare integrată pentru tratamentul multidisciplinar al cancerului!

Tehnologii disponibile la Centrul Oncologic SANADOR

Dotările Centrului Oncologic SANADOR includ echipamente foarte avansate, unele dintre ele unice în România, multe singulare în sistemul medical privat.

Programează-te la Centrul Oncologic SANADOR!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Localizare

 • Adresa

  Str. Sevastopol, nr. 5, sector 1, București

 • Program

  Luni - Sâmbătă: 08:00 - 21:00

 • Metrou

  Liniile M1, M2 - Stația Piața Victoriei

 • STB

  20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

Galerie foto

SANADOR