Un zâmbet perfect, de Sărbători, cu promoțiile Clinicii de Stomatologie SANADOR!

Sărbătorile de iarnă sunt despre emoție, bucurie, amintiri, îmbrăţisări şi zâmbete. Este, deci, cel mai bun moment pentru a redescoperi bucuria de a zâmbi din toată inima. Şi pentru că noi, la Clinica de Stomatologie SANADOR, suntem pasionați de zâmbetele frumoase şi sănătoase, am creat o serie de pachete promoționale pentru ca Dvs. să vă puteți bucura de un zâmbet perfect.

  • Obține zâmbetul perfect cu ajutorul specialiștilor de la Clinica de Stomatologie SANADOR!
  • Apelează 021 9699 (Call center disponibil nonstop) și programează-te pentru un zâmbet perfect!
  • Consultație, plan de tratament, detartraj, periaj profesional, albire dentară 900 lei
  • Două coroane dentare + 50% discount la a 3-a
  • 6 faţete dentare la preţ de 4.

Ofertele sunt supuse unor termene și condiții. Tratamentul de canal nu este inclus în prețul coroanelor sau fațetelor. Prețul coroanelor nu include și preț implant / bont protetic. Perioadă promoție 1 – 31 decembrie 2022, în Clinica de Stomatologie SANADOR.

De ce să alegeți serviciile de stomatologie de la SANADOR?

Zâmbetul este și va fi întotdeauna un accesoriu la modă. Este cheia unei fizionomii reușite și vă conferă mai multă încredere în Dvs. Pentru a oferi pacienților un zâmbet frumos și sănătos, medicii de la Clinica Stomatologică SANADOR lucrează în echipă multidisciplinară pentru a găsi cele mai bune soluții. Expertiza celor mai buni medici în domeniu, echipamentele și tehnologiile performante și materialele de ultimă generație sunt definitorii pentru serviciile stomatologice de la SANADOR.

Clinica de Stomatologie SANADOR pune la dispoziția pacienților cele mai moderne și minim-invazive tehnici de tratament, precum tehnica 3Step – tehnică inovatoare și rapidă ce reconstruiește dantura uzată.

Aflați mai multe despre Clinica de Stomatologie SANADOR!

Programați un consult prin apel la 021 9699 sau completați formularul de mai jos

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR