Zâmbetul reprezintă cheia unei fizionomii frumoase, dar și un stâlp al încrederii în sine.
Deoarece suntem conștienți de importanța unui zâmbet frumos, specialiștii noștri găsesc o soluție indiferent cât de complex este cazul.
Îmbinând expertiza celor mai buni medici în domeniu, tehnologia și materialele de ultimă generație, putem să abordăm interdisciplinar, în siguranță, o gamă largă de patologii.
Dar, mai presus de orice, în mijlocul acțiunilor noastre este pacientul, așa că empatia, grija și răbdarea sunt pe primul plan la fiecare vizită în cabinet.

Serviciile de care puteți beneficia în cadrul departamentului de Stomatologie Sanador sunt:
 -          Mentenanță / Profilaxie;
-          Albire dentară profesională (asistată laser sau domiciliară);>
-          Chirurgie / Implantologie (tehnologie PRGF, mai multe sisteme de implanturi, încărcare imediată);
-          Ortodonție copii;
-          Ortodonție clasică și digitală pentru adulti;
-          Pedodonție (asistata laser);
-          Parodontologie (asistată laser);
-          Protetică (tehnicieni Italia, scanner intraoral Trios);
-          Endodonție sub microscop ZEISS;
-          Stomatologie asistată laser (Waterlase, Biolase).

Pentru a va oferi cele mai bune tratamente folosim tehnologie și materiale de ultimă generație:
⦁    Tehnologia PRGF de vindecare rapidă – vindecarea postchirurgicală este mult mai rapidă, inflamația și durerea sunt reduse iar regenerarea osoasă este încurajată.
⦁    Laserul WaterLase iPlus, care contribuie la tratamente sigure și precise ce cresc gradul de confort al pacientului în cabinet, reducând semnificativ durerea și grăbind vindecarea
⦁    Laserul cu dioda EPIC™ X - dispozitiv chirurgical și terapeutic aflat în avangarda tehnologiei, singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru mai multe tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albire, biostimulare, terapia durerii.
⦁    Microscop Karl Zeiss – Aparat de ultimă generație cu ajutorul căruia este determinat și vizualizat corect canalul dentar. Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului  este în prezent cel mai complex mod de lucru în endodonție.
⦁    Scanerul intraoral digital 3shape trios este o solutie cu ajutorul căruia se pot realiza amprente digitale de înaltă precizie, într-un timp foarte scurt.  Tratamentul este non-invaziv si relaxant, fara stresul amprentelor clasice. In plus, scannerul permite realizarea simularilor 3D in culorile reale ale dintilor, astfel incat tratamentul este sigur si predictibil, eliminand eroarea umana aproape complet.
⦁    Radiologia dentara cu ajutorul căreia se identifică anumite detalii nedetectabile la examenul clinic, leziuni carioase în stadii incipiente, chisturi sau granuloame, fracturi ale dinților, fracturi de maxilar, tumori, dinți incluși.

Media

Galerie foto

Departamentul Stomatologie Strada Dimitrie Sergiu 26-28, sector 1, Bucuresti

Program program Luni - Vineri: 09.00 - 20.00

Metrou Liniile M1,M2-Stația Piața Victoriei

RATB 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783