Măiestrie în chirurgie. Descoperă promoțiile lunii iulie la SANADOR.

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital multidisciplinar privat din România, oferă pacienților acces la intervenții de chirurgie generală, realizate prin chirurgie clasică sau laparoscopic ori de câte ori acest lucru este posibil, pentru herniile inghinale și ombilicale, dar și pentru colecistectomii și apendicectomii. Acest lucru are avantaje majore pentru pacienți, în ceea ce privește recuperarea și rata scăzută de complicații postoperatorii.

Vino la SANADOR în luna iulie și beneficiază de:

- 20% reducere la consultațiile* medicale de specialitate la chirurgie generală

- 1.500 de lei reducere la intervențiile* chirurgicale pentru colecistectomie, apendicectomie, hernii ombilicale și inghinale, efectuate prin abord clasic sau laparoscopic.

Ofertă supusă unor termene și condiții. Promoția este valabilă în perioada 1 - 31 iulie 2024, la specialitatea medicală chirurgie generală, pentru consultații și intervenții chirurgicale, și nu se poate cumula cu alte reduceri, promoții sau discount-uri. Oferta poate suferi modificări.

* Ofertele se aplică la următorii medici: dr. Bogdan Marțian, dr. Eliza Gangone, dr. Teodor Buliga, dr. Răzvan Stavri, dr. Mihai Stroe, dr. Cristina Lazăr, dr. Eugen Mihăilă, dr. Dragoș Romanescu.

  • Alege Spitalul Clinic SANADOR: tehnici chirurgicale avansate, cele mai noi tehnologii medicale, echipă cu vastă experienţă de succes și secții ATI performante.
  • Secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic SANADOR este acreditată ca secție ATI de categoria I – nivel de competență extinsă.
  • Vino la SANADOR și descoperă prețuri speciale pentru o serie de consultații și intervenții chirurgicale!
  • 021.9699 Call Center disponibil nonstop ce vă stă la dispoziție pentru programări

De ce să alegi Spitalul Clinic SANADOR?

Spitalul Clinic SANADOR deţine unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat, cele mai noi tehnologii și o echipă medicală cu vastă experienţă de succes. Serviciile de anestezie și terapie intensivă sunt organizate prin trei departamente performante, separate: ATI Adulţi, ATI Nou - Născuţi și ATI - Chirurgie Cardiovasculară, care asigură pacienţilor suport vital și îngrijiri avansate.

Blocul operator cuprinde 12 săli de operaţii, fiecare sală fiind deservită de propria centrală de tratare a aerului, asigurând astfel aer steril prin 3–4 schimburi ale volumului de aer pe oră. Aerul steril este introdus în săli prin plafoane cu flux laminar și evacuat apoi în colţurile sălii, la pardoseală. În fiecare sală de operaţie de la SANADOR asigurăm o presiune pozitivă, scăzând astfel semnificativ riscul de infecţii nosocomiale.

Spitalul Clinic SANADOR, cu Centrul Oncologic integrat, este singurul spital privat care asigură servicii medicale complete, fiind dotat și cu Compartiment de Primiri Urgenţe adulţi și copii, 26 linii de gardă disponibile nonstop, flotă proprie de ambulanţe, precum și laborator de analize medicale și linie completă de imagistică (RMN 3T, CT 128 slice, radiologie digitală, ecografie), disponibile nonstop.

Programare

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SANADOR