Clinicile SANADOR

Reteaua SANADOR de clinici private in Bucuresti este gandita special pentru confortul pacientilor, astfel incat oricine sa poata avea acces cu usurinta la ajutorul necesar. Astfel, in Bucuresti, exista in momentul de fata 6 clinici private SANADOR, gata sa primeasca pacientii, indiferent de nevoile acestora! Poti alege fie clinica cea mai apropiata de tine, fie pe cea a carei specializare te intereseaza. Iata care sunt specializarile pentru care poti opta in cadrul retelei de clinici private Bucuresti SANADOR:

  • Ai grijă de sănătatea ta cu ajutorul specialiștilor de la SANADOR!

Clinici SANADOR

  • Servicii medicale de top, cu plata sau cu decontare CAS! Detalii la 021 9699, Call Center disponibil nonstop

Clinica SANADOR Floreasca este cea mai nouă clinică SANADOR, inaugurată în iunie 2021. Clinica este dotată cu cele mai moderne echipamente imagistice - RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Somatom Definition Edge 128 slice și sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact. Clinica SANADOR Floreasca oferă consultații în peste 40 de specialități, pentru adulți și copii, precum și recoltare de analize medicale.

Clinica SANADOR Victoriei – este localizata in centrul Capitalei, fiind alcatuita din doua corpuri de cladiri, cu intrari separate. Aceasta unitate acopera o gama intreaga de servicii medicale, incluzand: ecografii (inclusiv cu substanta de contrast), explorari functionale (EKG de repaus/efort, EEG, EMG, montare holter EKG/TA, audiometrie, spirometrie simpla sau cu test bronhodilatator), medicina muncii, analize medicale de laborator si vaccinari. De asemenea, in cadrul acestei clinici private, vei putea intalni si un departament complet de Imagistica Medicala, dotat cu aparatura ultramoderna, ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensiometrie, radiologie dentara panoramica si intraorala etc.

In aceasta locatie isi desfasoara activitatea si Departamentul de Stomatologie SANADOR. Aici, pacientii beneficiaza de expertiza medicilor dentisti in domeniu, tehnologia si materialele de ultima generatie, care permit abordarea interdisciplinara a unei game vaste de patologii.

Tot in cadrul acestei clinici private din Bucuresti, micutul tau poate beneficia de serviciile  departamentului de pediatrie "Baby SANADOR", cu intrare separata de cea a pacientilor adulti, receptie proprie, cabinete de pediatrie dotate la cele mai inalte standarde si sala de recoltare a analizelor medicale, adaptata special copiilor.

Clinica SANADOR Decebal – este prima unitate SANADOR, fiind deschisa inca din 2001. De la an la an, aceasta si-a extins gama de specialitati, precum si echipa de medici, oferind servicii precum consultatii, ecografii (generale si obstetricale), explorari functionale (EKG, Holter TA, Holter EKG, spirometrie, audiometrie), analize medicale de laborator, medicina muncii si vaccinari.  

In partea de Nord a Capitalei, putem intalni una dintre cele mai noi clinici private Bucuresti: SANADOR Baneasa! Aceasta deserveste atat pacientii din nordul Capitalei, cat si pe cei din localitatile adiacente, precum Otopeni, Snagov, Corbeanca etc. Astfel, la aceasta clinica, beneficiem de servicii medicale precum consultatii, ecografii, explorari functionale (EKG, spirometrie, audiometrie etc.), medicina muncii, vaccinari si recoltari de analize medicale de laborator.

Pentru a raspunde nevoilor pacientilor intr-un mod prompt si eficient, SANADOR a infiintat Clinica Buzesti, care nu se dezice de calitatea, performanta si adaptabilitatea serviciilor medicale la standardele prezentului. In cadrul acestei clinici private pot fi intalnite nu mai putin de 33 de cabinete, repartizate pe 8 etaje si dedicate specializarilor medicale precum: alergologie si imunologie clinica, boli de nutritie si metabolism, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, diabet zaharat, endocrinologie, epidemiologie, gastroenterologie, hematologie, medicina interna, nefrologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, oncologie, ORL, pneumologie, psihiatrie, psihologie, reumatologie, dar si specialitati chirurgicale: chirurgie cardiaca, chirurgie vasculara, chirurgie generala, chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie.

In cazul locuitorilor din zona de Vest a Capitalei, infiintarea unei clinici private in Bucuresti, Cartierul Militari a raspuns nevoilor pacientilor, Clinica SANADOR Militari beneficiind atat de echipe medicale renumite, cat si de aparatura ultraperformanta. Astfel, in cadrul acestei clinici private, pot fi efectuate investigatii precum EKG de repaus, montare Holter EKG 24 ore, montare Holter tensiune arteriala 24 ore si ecografie transvaginala. In plus, aceasta clinica dispune si de serviciul de recoltari de analize medicale de laborator, a caror prelucrare este realizata in cadrul Laboratorului Clinicii SANADOR Militari.

Galerie foto

SANADOR