Centrul Oncologic SANADOR: 5 ani de excelență în îngrijirea pacienților cu cancer

București, 31 octombrie 2023. Centrul Oncologic SANADOR sărbătorește cinci ani de realizări remarcabile în ceea ce privește îngrijirea completă și specializată a pacienților cu cancer. Cu o echipă dedicată și o viziune unică în sistemul medical privat din România, Centrul Oncologic SANADOR a devenit un reper în managementul de înaltă calitate al pacientului cu cancer, cu focus pe empatia și serviciile medicale performante asigurate pacienților.

  • Managementul integrat al pacientului oncologic: totul pentru Viață!
  • Cel mai mare centru din sistemul medical privat românesc specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului
„Pasiunea noastră pentru excelență în medicină este o promisiune pe care o onorăm în fiecare zi. Fiecare pacient intră în Centrul Oncologic SANADOR cu o poveste unică și o luptă personală. Ne angajăm să fim alături de ei în fiecare etapă a acestei călătorii, așa cum am fost zi de zi, în fiecare zi, în ultimii 5 ani, cu cele mai avansate tehnologii și tratamente, însoțite de o atenție deosebită acordată calității vieții. Suntem un sprijin de nădejde în parcursul fiecărui pacient în lupta cu această boală” Dr. Doris Andronescu, director general SANADOR.

Servicii medicale complexe

  • Tumor Board pentru o gestionare corectă a fiecărui caz

Centrul Oncologic SANADOR, cel mai amplu centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, oferă o gamă completă de servicii moderne de diagnostic, tratament și urmărire post-terapeutică, fie ambulatoriu, fie prin spitalizare de zi sau continuă. Aceste servicii includ oncologia medicală, radioterapia și medicina nucleară. De altfel, Centrul Oncologic SANADOR este singurul din sistemul privat care asigură nonstop îngrijiri medicale de oncologie și unde funcționează o linie de gardă specializată 24/24.

  • Vino la SANADOR
    pentru a beneficia de cele mai avansate tehnologii medicale cu aplicabilitate în tratamentele asociate în oncologie.

Centrul este parte integrantă din Spitalul Clinic SANADOR, unde pacienții beneficiază și de acces la facilitățile acestuia, inclusiv bloc operator la standarde internaționale și compartimente specializate, cum sunt chirurgia oncologică, oncologia intervențională, Compartimentul de Primire Urgențe și un departament complex de imagistică medicală avansată.

De-a lungul celor cinci ani de activitate, Centrul Oncologic SANADOR a oferit îngrijiri de top pentru mai mult de 500.000 de pacienți. Aceasta nu ar fi fost posibil fără eforturile a peste 350 de profesioniști din domeniul medical, tehnic și administrativ, care au contribuit continuu la funcționarea ireproșabilă a Centrului.

  • Programări la 021.9699, call center disponibil nonstop.

Abordare multidisciplinară integrată

La Centrul Oncologic SANADOR, pacienții cu cancer beneficiază de o abordare modernă multidisciplinară integrată. Cazurile complexe sunt analizate cu atenție de către comisia oncologică multidisciplinară (Tumor Board), formată din experți în domeniu, pentru a oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Centrul Oncologic SANADOR își desfășoară activitatea într-o clădire istorică, restaurată și reamenajată pentru a oferi un mediu propice vindecării. Aici, se îmbină farmecul arhitecturii cu tehnologia de ultimă generație, creând un spațiu care să reflecte angajamentul pentru un tratament complet și personalizat. Clădirea ultramodernă a Centrului Oncologic SANADOR, cu 9 niveluri, din care două subterane, înglobează în construcția sa casa desemnată monument istoric din str. Sevastopol nr. 5. Imobilul, restaurat de SANADOR, datează din anul 1895, avându-l ca arhitect pe Richard Kraft. Clădirea reflectă influența arhitecturii eclectice de proveniență austriacă: pinioane baroce, bosaje și coloane renascentiste, ferestre în arc de cerc aplatizat, balustrade metalice din fier forjat. În ansamblu, aceasta poartă amprenta stilistică a palatelor urbane vieneze aplicată unor volume la o scară mai mică.

Totul pentru viață! Povești care ne motivează în activitatea de zi cu zi

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Galerie foto

SANADOR