« Înapoi la site-ul SANADOR

Clinica SANADOR Floreasca, inaugurată recent, pune la dispoziția pacienților servicii medicale de cea mai bună calitate, la standardele cele mai înalte în îngrijirea pacienților. Pacienții au acces la consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, recoltare de analize de laborator (inclusiv în contract cu CAS) și un portofoliu complet de echipamente de radiologie și imagistică medicală ultraperformante.

Clinica SANADOR Floreasca este situată în Calea Floreasca nr. 165, în clădirea ONE Tower, într-o zonă rezidențială a Capitalei, în apropierea Parcului și a Lacului Floreasca.

 • Solicită o programare în Clinica SANADOR Floreasca la tel. 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau completând formularul de programare de mai jos.

Cuprins:

Imagistică medicală cu echipamente ultraperformante

Clinica SANADOR Floreasca este dotată cu aparatură medicală ultraperformantă:

 • RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, care are la bază pe tehnologia BioMatrix, cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru RMN;
 • CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, cu o rezoluție spațială de până la 0,3 mm, cu o putere diagnostică foarte mare;
 • Sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Aparatul Siemens Magnetom Vida 3T este primul echipament RMN cu senzori Biomatrix încorporați în arhitectura sistemului, ce ajută la obținerea de imagini clare, cu rezoluție înaltă. Tehnologia actuală permite captarea de imagini precise, eliminând artefactele de mișcare și respirație ale pacientului. Senzorii permit identificarea unor parametri precum frecvența cardiacă, conferind siguranță atât personalului medical cât și pacientului prin monitorizarea funcțiilor vitale în timp real pe parcursul scanării. În plus, echipamentul poate scana segmente anatomice extinse fără a necesita repoziționarea pacientului.

Echipamentul pentru CT Siemens Somtom Definition Edge 128 slice aduce noutate prin flexibilitatea aparatului și generarea de imagini de calitate superioară. Tehnicile moderne permit explorarea detaliată a cordului și surprinderea elementelor vasculare cu precizie remarcabilă. Aparatul are o deschidere largă de 78 cm, fiind accesibil chiar și persoanelor claustrofobe.

Serviciile de imagistică sunt completate de ecografe GE de ultimă generație- Voluson și Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 este cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial.

Medicul tău de familie, la SANADOR

Clinica SANADOR Floreasca asigură accesul la consultații de medicină de familie. Medicul de familie are un rol esențial, fiind responsabil pentru asigurarea de îngrijiri medicale tuturor categoriilor de vârstă. La Clinica SANADOR Floreasca, ai garanția unei echipe medicale cu experiență vastă în domeniu, alături de servicii medicale complementare și aparatură performantă.

Clinica SANADOR Floreasca este rezultatul unei investiții de peste 6 milioane de euro, prin care SANADOR și-a propus să crească accesul la servicii medicale performante în această zonă rezidențială a Bucureștiului. Pacienții pot beneficia astfel de cele mai moderne servicii medicale, oferite de o echipă ultraperformantă. Fiecare departament dispune de o recepție dedicată – la mezanin, recepție adulți, respectiv recepție copii, iar la parter – recepție pentru imagistică medicală. De asemenea, serviciile de recoltare analize medicale sunt oferite de ambele departamente, pentru adulți, respectiv copii.

Clinica SANADOR Floreasca

 • Adresa

  Calea Floreasca 165, sector 1, București

 • Program

  Consultații: Luni – Vineri: 08.00–21.00 Sâmbătă: 08.00–14.00; Imagistică: Luni – Vineri: 08.00–24.00 Sâmbătă: 08.00–14.00

 • Metrou

 • STB

  135, 182, 282

Programează o consultație!

Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp