Ești viitoare mămică? Te așteptăm la Zilele BABY SANADOR!

Ești viitoare mămică în căutarea unei maternități cu servicii medicale integrate? Iti doresti alături o echipă medicală empatică și cu vastă experiență pregătită în orice moment să facă față cu succes oricărei provocări legata de nastere?

Maternitatea SANADOR este alegerea perfectă pentru tine, unde va fi prima și una dintre cele mai importante întâlniri cu bebelușul tău!

  • Maternitatea SANADOR este alegerea perfectă pentru tine, unde va fi prima și una dintre cele mai importante întâlniri cu bebelușul tău!

În plus, în perioada 1-4 martie 2022, organizăm pentru tine Zilele BABY SANADOR, online, unde îți oferim reduceri la pachetele de naștere disponibile la Maternitatea SANADOR.

Completează formularul de mai jos și, în perioada 1-4 martie 2022, un consultant SANADOR te va apela, în cel mai scurt timp posibil, pentru a-ți răspunde la toate întrebările legate de nașterea la SANADOR și îți va oferi detalii legate de reducerile disponibile!

De ce să alegi MATERNITATEA SANADOR?

Maternitatea SANADOR reprezintă o alegere excelentă pentru mamele care vor să își aducă pe lume bebelușul într-o maternitate sigură și prietenoasă, dotată cu echipamente de ultimă generație și aflată sub îndrumarea unei echipe medicale de elită. Beneficiile  nașterii la SANADOR includ:

✅ O secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală;

✅ Rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou-născuți;

✅ Medici primari neonatologi, cu experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanentă;

✅ Asistente medicale specializate în neonatologie și în terapie intensivă neonatală;

✅ Consiliere în alăptare, imediat după naștere;

✅ Compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 21 linii de gardă disponibile non-stop și flotă proprie de ambulanțe.

✅  Primesti un abonament medical de pediatrie gratuit pentru primul an de viață al bebelușului.

Citește mai mult despre Maternitatea SANADOR aici!

Te așteptăm la Zilele BABY SANADOR, cu reduceri la pachetele de naștere!

În perioada 1-4 martie 2022 oferim reduceri speciale la pachetele de naștere disponibile la Maternitatea SANADOR.          

  • În perioada 1-4 martie 2022 oferim reduceri speciale la pachetele de naștere disponibile la Maternitatea SANADOR.          

Completează formularul de mai jos și, în perioada 1-4 martie 2022, un consultant SANADOR te va apela, în cel mai scurt timp posibil, pentru a-ți răspunde la toate întrebările legate de nașterea la SANADOR și îți va oferi detalii legate de reducerile disponibile!

Această campanie s-a încheiat pe 4 martie 2022. Te așteptăm la următoarele evenimente dedicate Maternității SANADOR. Urmărește pagina noastră de Facebook!

SANADOR