Neurologie

În cadrul secției Neurologie din Spitalul Clinic Sanador (singurul departament de profil cu posibilitate de spitalizare continuă din sectorul medical privat din București)  este asigurată asistentă medicală permanență (atât pentru urgente cât și pentru bolile cronice) prin linii de gardă formate din medici primari și specialiști competenți și cu experiență.

Echipa medicală, beneficiind de suportul aparaturii de cea mai înaltă performanță, oferă servicii de diagnostic, tratament și monitorizare pacienților cu patologie neurologică:

    urgente  neurovasculare (accidente vasculare cerebrale ischemice și hemoragice)
    boli inflamatorii demielinizante ale sistemului nervos (scleroză multiplă, neuromielită optică)
    boală Parkinson și alte manifestări extrapiramidale
    epilepsie
    demente (boală Alzheimer, demente mixte în Neurologie)
    afecțiuni ale sistemului nervos periferic (mononevrite, polinevrite)
    stenoze arteriale carotidiene și vertebrale
    algii craniene
    patologia algică a coloanei vertebrale

Spitalul Clinic Sanador este singurul spital privat din București care acordă tratament de urgență, prin tromboliză intravenoasă, pacienților care au suferit un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut. Tromboliza intravenoasă este eficientă pentru tratarea accidentului vascular ischemic în primele 4,5 ore de la debutul simptomelor, în absența contraindicațiilor. Prin aceasta se poate obține o evoluție mai rapidă spre ameliorare a paraliziei, tulburărilor de vorbire sau a altor semne și cresc șansele pacientului de a evolua fără sechele în tot ce ţine de Neurologie. Administrarea acestui medicament reprezintă tratamentul de elecție la momentul actual, pe plan mondial.

Pacienții internați în spital beneficiază de consultații interdisciplinare, existând o strânsă colaborare cu specialiștii din cadrul departamentelor Cardiologie, Chirurgie vasculară, Neurochirurgie și, nu în ultimul rând, Terapie intensivă.

De asemenea, pe parcursul spitalizării, pacienții care au indicație beneficiază de consult și tratament fizical recuperator în cadrul serviciului de Recuperare – Medicină fizică.

Galerie foto

Programeaza-te acum pentru consult:

Echipa medicala

Programeaza-te acum pentru consult: