Medicina Muncii

Serviciul nostru de MEDICINA MUNCII, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 355/2007 privind supravegherea sănătății lucrătorilor, asigură efectuarea:

- controlului medical la angajarea în muncă;

- controlului medical de adaptare;

- controlului medical periodic;

- controlului medical la reluarea muncii.

Se mai pot efectua și: monitorizarea locurilor de muncă consilierea angajatorilor privind adaptarea condițiilor postului de muncă la caracteristicile fiziopatologice ale angajaților; reabilitarea, reorientarea și reinsertia profesională.

Pentru firmele având contract de colaborare cu Sanador pentru serviciile medicale de medicina muncii se asigură constituirea dosarelor medicale proprii fiecărui angajat, care sunt păstrate pe termen lung, într-un sistem informatizat, perfect securizat.

Examenele clinice și de laborator efectuate în cadrul controalelor medicale periodice sau la angajare pot fi efectuate și la sediul firmei respective.

Examinările de medicina muncii pot fi realizate și în cadrul unor abonamente medicale, care să includă și alte investigații suplimentare.  Pentru ofertele de Sanador medicina muncii se poate contacta Departamentul Vânzări al Sanador, la numărul de telefon: 021-9699 sau la adresa de email vanzari@sanador.ro

Galerie foto

Programeaza-te acum pentru consult:

Programeaza-te acum pentru consult: