Chirurgie Bucomaxilofacială

Sanador excelează şi în chirurgie maxilo facială. În Secția de Chirurgie Bucomaxilofacială se poate efectua o gamă complexă și completă de intervenții chirurgicale ce ţin de chirurgie buco maxilo facială, de la extirparea de tumori la nivelul buzei, tumori faciale, intraorale, tumori ale mandibulei sau ale maxilarului superior, excizia de tumori la nivelul scalpului, odontectomii, osteosinteze mandibulare, și până la plastia defectelor faciale majore sau extirparea glandei submandibulare.

Spitalul Clinic Sanador pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minimă invazivitate. 

Galerie foto

Programeaza-te acum pentru consult:

Bloc operator

Blocul operator include 10 săli de operații și este dotat cu plafoane cu flux laminar, asigurând un grad de asepsie 3 sau 4, care face ca riscul pentru infecții nozocomiale să fie nesemnificativ. Pacienţii care vin la chirurgie maxilo facială trebuie să ştie că fiecare sală de operație este deservită de o centrală proprie pentru tratarea aerului.  

Tehnologie

Pentru calitatea actului medical, în sălile de operație în secţia de chirurgie buco maxilo facială este utilizat echipament ultraperformant:

● turnuri de laparoscopie și endoscopie High Definition Olympus

● electrochirurgie cu sigilare de vase ligasure Valleylab

● instrumentar chirurgical Aesculap
● lămpi scialitice tehnologia “fără umbre” cu LED Draeger
● brațe pneumatice de chirurgie și anestezie Draeger
● microscoape operatorii cu două posturi Zeiss
● radiologie portabilă Siemens
● brațe C Siemens
● transmisie live din sălile de operații (orice locație)  


Terapie intensiva

Departamentul este conectat cu cea mai performantă secție de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) din sectorul medical privat, cu 17 posturi (paturi cu toate funcțiunile acționate electric), sistem de console “bridge” deasupra patului prevăzut cu prize de gaze medicale, prize electrice, lumină de noapte, precum și suport pentru monitoare, ventilatoare, injectomate și perfuzomate. Departamentul ATI este prevăzut cu centrală proprie de tratare a aerului, pentru asigurarea unui grad adecvat de asepsie. De asemenea, în cadrul departamentului există și rezerve septice de terapie intensivă. 

Conditii de spitalizare

Spitalizarea se face în rezerve cu 1 pat sau 2 paturi (prevăzute cu consolă de gaze medicale), cu dotări de 5 stele: televizor LCD, frigider, minibar, casetă de valori, uscător de păr, cântar. Fiecare pacient beneficiază de: halat, prosoape, papuci, obiecte de toaletă de unică folosință, un telefon mobil cu buton “call nurse” cu ajutorul căruia poate apela și comunica direct cu asistentele de pe secție, dar și în exteriorul spitalului. Pe toată durata spitalizării, pacientul beneficiază de mai multe tipuri de meniuri (3 mese și 2 gustări zilnic), personalizate în funcție de afecțiunile sale medicale și de vârstă (adult sau copil) și atent monitorizate de către dieteticienii spitalului.

Echipa medicala

Programeaza-te acum pentru consult: