Alergologie și Imunologie Clinică

Vreţi să ştiţi mai multe despre alergologie şi imunologie? Indiferent dacă vorbim de alergii sezoniere, dezvoltate din copilărie sau apărute în ultima perioadă, simptomele sunt de regulă respiratorii (strănut, tuse, respirație șuierătoare), erupții cutanate (eczemă, urticarii, inflamații, edeme), simptome digestive (vărsături, diaree, dureri abdominale), dar pot ajunge și la reacții anafilactice grave. 

Simptomele specifice alergiilor pot apărea la câteva minute de la expunerea la alergen sau la câteva zile. Numărul persoanelor care acuză reacții de hipersensibilitate sau alergii puternice este în creștere de la an la an, datorită schimbărilor climatice, industrializării, moștenirii genetice sau expunerii permanente la diferite substanțe alergene.

Dacă aceste informaţii despre alergologie şi imunologie v-au fost utile şi dacă simptomele menționate mai sus vă sunt cunoscute, vă recomandăm să apelați la sfatul unui medic alergolog, alergiile nu sunt probleme deloc de neglijat.

În cadrul Sanador, beneficiați de analize medicale de specialitate și puteți efectua gama completă de testări pentru alergeni. 

Galerie foto

Programeaza-te acum pentru consult:

Echipa medicala

Programeaza-te acum pentru consult: