MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner-site-sanador
INCLUSIV PROCEDURI HIBRIDE ÎMPREUNĂ CU MEDICII CARDIOLOGI INTERVENȚIONIȘTI
banner_sanador Chirurgie cu eticheta
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR:(021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador_22_aprilie
CÂȘTIGAȚI LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS
banner_sanador_6nov2
GAMĂ COMPLEXĂ DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
banner_sanador-v1
EXAMEN NON-INVAZIV DE MEDICINĂ NUCLEARĂ
banner_sanador-v1
PENTRU UN ASPECT NATURAL AL DANTURII ȘI UN ZÂMBET IMPECABIL
banner_sanador-27febr-1

TERAPII SUPORT

Terapiile suport fac parte, alături de tratamentele medicale oncologice (chimioterapia, radioterapia, chirurgia, etc.), din strategia terapeutică integrată a cancerului, având rolul de a îmbunătăți calitatea vieții pacientului și de a minimiza efectele secundare de durată asupra organismului și a stării de spirit. La Centrul Oncologic Sanador pacienții beneficiază de: terapia durerii, onco-nutriție și consiliere psihologică.

ONCO – NUTRITIE

Mai mult de jumătate dintre pacienții bolnavi de cancer se confruntă cu pierderi în greutate și deficiente nutriționale, ca urmare a reacțiilor adverse determinate de tratament. Medicii noștri pun un accent deosebit pe rolul nutriției pentru menținerea unui sistem imunitar cât mai puternic și oferă pacienților recomandări pentru o alimentație cât mai sănătoasă, personalizată în funcție de necesitățile individuale.

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

Starea emoțională a pacientului are o influență majoră în evoluția bolii oncologice și poate face diferența între abandonarea luptei sau menținerea și câștigarea ei. Deseori, pacienții diagnosticați cu cancer experimentează stări profund negative, precum depresia, nevoia de izolare, stresul, anxietatea, alterarea imaginii de sine. Prin intermediul ședințelor de consiliere, psihologii noștri oferă atât pacienților, cât și familiilor acestora, suport și strategii personalizate pentru gestionarea emoțiilor disfuncționale, menținerea optimismului și a controlului asupra stilului de viață.