Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
PROGRAM 24/24, 7/7
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
Mamografie 3D
VINO SĂ TE ÎNSCRII LA MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca
Acces rapid la cele mai bune servicii medicale pentru copilul tău
pediatrie-dr-27iunie-v1
cea mai modernă formă de fizioterapie cu rezultate imediate în recuperarea medicală
banner_sanador-doctor-27_iulie-v2
ÎN PERIOADA 27.09 – 30.09. 2018 TE AȘTEPTĂM LA BABY EXPO CU PACHETE SPECIALE PENTRU NAȘTERE!
banner_sanador_gol
MEDICINĂ NUCLEARĂ EXAMEN NON INVAZIV, NEDUREROS, PROGRAMĂRI LA 021.9699 (24/24H)
banner_scintigrafie-21-aug-1

Stomatologie

Medici

Incarcam medicii (0 din 6)

Numele medicilor sunt in ordine alfabetica

Organizare

PROGRAMARE:

ANULARE PROGRAMARE:

Fiecare pacient are un timp dedicat exclusiv tratamentului sau. Daca nu reusiti sa respectati o programare, anularea acesteia trebuie facuta cu 24 de ore inainte. Aceasta va permite utilizarea timpului disponibil pentru a ajuta alt pacient.

URGENTE:

Daca aveti o problema urgent, sunteti rugati sa sunati la cabinet in primele ore ale diminetii, astfel permitand secretariatului sa organizeze o consultatie in timp rapid.

DEVIZUL si variantele de tratament vor fi expuse clar fiecarui pacient dupa anamneza si consultatia clinica si trimise pe e-mail.

Planul de tratament final va fi formulat inainte de a initia orice fel de terapie.

Dupa fiecare vizita veti primi un raport medical.

PACIENTI NOI:

Prima vizita

Examen detaliat si complet al sistemului stomatograt ( istoria medicala, istoria stomatologica, examen intraoral), recoltare date necesare pentru formularea unui diagnostic.

Cand este necesar vor fi evaluate relatiile functionale intre dinti/ articulatia temporo-mandibulara si muschi ( fata/ gat/ spate).

Pentru proceduri estetice sau protetice sunt necesare modele diagnostice precum si in unele cazuri analiza computerizata a dintilor, articulatiilor, oaselor.

Scopul acestor examene detaliate este formularea unui diagnostic clar si precoce al problemelor ( mai ales in faza asimptomatica).

Acest tablou complet al conditiei cavitatii bucale, permite stabilirea unui plan de tratament rational si eventual alegerea unor alternative valide pentru rezolvarea eficace si durabila a patologiei existente si preventia patologiei viitoare.

Pentru fiecare pacient va fi dezvoltat un program individualizat de igiena orala pentru mentinerea pe termen lung a rezultatelor obtinute.

EXAMENELE DIAGNOSTICE POT INCLUDE :

  •      Rx Panoramica
  •      Rx ATM
  •      Serie completa de radiografii endo-orale (status paradontal)
  •      Modele diagnostice si analiza in articulator
  •      Fotografii digitale si inregistrari video
  •      Sondaj si masuratori parodontale
  •      Tomografie axiala computerizata

ABORDAREA MULTIDISCIPLINARA:

Echipa noastra este in stare sa furnizeze, in mare parte a cazurilor, toata gama de servicii pentru a completa cu succes un tratament reabilitativ complex.

Cu toate acestea, in cazul in care apare necesitatea interventiilor de competente particulare exemplu: ortodontie, chirurgie, BMF, chirurgie estetica, este in obligatia noastra furnizarea de referinte specifice. Intra in obligatia cabinetului coordonarea programarilor astfel incat totul sa se desfasoare armonios si convenabil, intr-o secventa rationala si reducand la minim timpii, costurile si disconfortul dvs.

Succesul biologic pe termen lung al tratamentului dvs dentar depinde substantial de igiena domiciala zilnica, de tratamentele periodice de igienizare profesionala, de examenele periodice de rutina si de respectarea sfaturilor privind comportamentul alimentar pe care cabinetul vi le va furniza in baza necesitatilor dvs particulare.

Cazuri Clinice


final

Dr. Tudor Dogarescu

obturatie - final

Dr. Mihaela Chivu

initial

Dr. Mihai Dorobantu

-57

Tehnician Dentar Roberto Canalis