Departamentul de Stomatologie Sanador te așteaptă, în acestă perioadă, pentru tratamentul afecțiunilor dentare, fie că vorbim de urgențe sau probleme pe care le-ai amânat.

Am luat toate măsurile pentru ca tu să fii în siguranță. Echipa medicală este echipată conform protocoalelor și am pus la punct un circuit clar astfel încât să evităm posibilele contaminări. Avem rugămintea ca atunci când vii la programare să ții seama de următoarele recomandări, foarte importante atât pentru siguranța ta și a noastră, cât și pentru siguranța celorlalți pacienți:

- Poartă mască pe gură și nas atunci când întri în clinică și în general când te afli în spații închise împreună cu alte persoane.

- Nu întârzia la programare, iar dacă ajungi mai devreme, te rugăm să aștepți afară și să respecți distanța de minim 1,5 m față de alte persoane.  

- Vino cu 15 minute înainte de ora programării, pentru a efectua triajul epidemiologic. Dacă ai terminat mai repede triajul, avem rugamintea să mai aștepți puțin afară.

- Nu veni însoțit. Excepțiile se fac pentru copii, bătrâni și persoane cu nevoi speciale.

- Dezinfectează-ți mâinile de îndată ce intri în clinică (la efectuarea triajului) și apoi imediat ce ajungi la Recepția Departamentului de Stomatologie. Îmbracă echipamentul de protecție (botoși, bonetă, halat de unică folosință, mască).

- Completează chestionarul de evaluare a stării de sănătate iar, la final, semnează acordul pentru planul de tratament.- Te rugăm să ai la tine cât mai puține obiecte personale, pentru că le vei lăsa în recepție, într-un sac de protecție.

- Nu în ultimul rând, evită, pe cât poți, să atingi mânerele ușilor, suprafețele meselor, scaunelor etc.

La fiecare vizita se va percepe un cost suplimentar de 100 lei, cost aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid-19 Stare Alerta.

Protocolul de Decontaminare Anti-Covid-19  Stare Alerta include proceduri suplimentare de sterilizare si folosirea unor echipamente de protectie suplimentare, toate implementate pentru siguranta dvs.

Programeaza-te acum pentru consult: