Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
LABORATORUL DE CATETERISM CARDIAC ȘI LABORATORUL DE ELECTROFIZIOLOGIE
03. cardiologie interventionala
PROGRAM 24/24, 7/7, DISCOUNT PE PERIOADA NOPȚII
04_-RMN-3-tesla2
IRADIERE REDUSĂ, EXAMEN MAI PUȚIN DUREROS, SCURTAREA DURATEI PROCEDURII
04. Mamografie 3D
SIGURANȚĂ PENTRU MAMĂ ȘI COPIL
06. Nastere

Pediatrie


Descriere


Atunci cand copilul are nevoie de supraveghere medicala permanenta,  Sectia de Pediatrie a Spitalului Sanador  va sta la dispozitie, oferind posibilitatea de a face internari, atat pentru pediatrie, cat si pentru alte specialitati pediatrice medicale si chirurgicale – ortopedie, chirurgie, urologie, ORL). Va puteti insoti copilul in una dintre rezervele noastre. 24/ 24 medicii nostri pediatri va stau la dispozitie.

In cadrul spitalului Sanador functioneaza si ambulatorul de pediatrie, unde copiii pot beneficia de consultatii  de pediatrie si alte specialitati pediatrice (oftalmologie, ORL, gastroenterologie, endocrinologie, nefrologie, neuro-psihiatrie, dermato-venerologie, alergologie, penumologie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, psihologie, EEG, ecografie, tomografie computerizata, rezonanta magnetica), analize de laborator, vaccinari specifice.

Suntem adeptii unei medicine preventive si, pentru aceasta, pacientii sunt urmariti in evolutie cu programe de alimentatie corecta, greutate, talie si profilaxie prin vaccinari recunoscute in Europa si SUA.

Consultatiile pot fi efectuate si in regim de urgenta sau la domiciliu. Sanador ofera si abonamente de pediatrie, in baza carora copiii beneficiaza de toate serviciile medicale de care au nevoie, in baza recomandarii medicului personal pediatru.

 

Medici

Incarcam medicii (0 din 33)
   -  -  | Centrul Medical Sanador

Numele medicilor sunt in ordine alfabetica