PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v1-gol
MATERNITATEA SANADOR RESPONSABILITATE PROFESIONALISM
banner-sanador-campanie-nasterea-4-oct
AM DESCHIS CENTRUL ONCOLOGIC SANADOR, Informații și programări la (021). 9699
Sanador COS banner_site 960x310px
TEHNOLOGIE LASER : WATERLASE IPLUS, BIOLASE EPIC™ X
banner_sanador-stomato-17-oct-v2-gol
MEDICINĂ NUCLEARĂ EXAMEN NON INVAZIV, NEDUREROS, PROGRAMĂRI LA 021.9699 (24/24H)
banner_scintigrafie-25-oct
VINO SĂ TE ÎNSCRII LA MEDICINĂ DE FAMILIE LA SANADOR
banner_sanador dr Tranca
Inclusiv proceduri hibride impreuna cu medicii cardiologi interventionali
cardio
Strada Sportului nr 53, sec 2, București.
Luni – Vineri 07:00 – 15:00
banner_site_pct_fundeni_gol (002) (003)
PENTRU INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI, APELAȚI CALL CENTER SANADOR: (021).9699 (DISPONIBIL 24/24H)
banner_sanador-v2 (002)

Chirurgie generala

Descriere

In sectia de Chirurgie Generala se poate efectua o gama complexa si completa de interventii pe cale laparoscopica sau clasica, precum: colecistectomii, apendicetomii, colectomii / hemicolectomii, hepatectomii, tratamentul chirurgical al ocluziei/ peritonitei, drenajul diverselor abcese (mamar, anal, hepatic),  cura chirurgicala a eventratiei, a obezitatii, a herniilor, a prolapsului anal, a hemoroizilor, etc. De asemenea, sunt diponibile o serie de interventii endocrinologice: tiroidectomii, chisturi de canal tireoglos, suprarenalectomii, parotidectomii, etc.

Blocul operator cu 7 Sali de operatii este dotat cu plafoane cu flux laminar , asigurand un grad de asepsie 3 sau 4, care face ca riscul pentru infectii nozocomiale sa fie nesemnificativ.

Fiecare sala de operatie este deservita de o centrala de tratare a aerului proprie.

Spitalul Sanador pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minima invazivitate. Pentru calitatea actului medical folosim echipamente ultraperformante in salile de operatie, precum:

  •   turnuri de laparoscopie si endoscopie  High Definition  Olympus
  •   electrochirurgie cu sigilare de vase ligasure Valleylab
  •   lampi scialitice tehnologia “fara umbre” cu LED  Draeger
  •   brate  pneumatice de chirurgie si anestezie  Draeger
  •  microscoape operatorii cu doua posturi Zeiss
  •  radiologie portabila Siemens
  •  brate C Siemens
  •  transmisie live din salile de operatii oriunde
  •  instrumentar chirurgical Aesculap .

Blocul operator este conectat cu cea mai performanta sectie  de Anestezie Terapie Intensiva din sectorul medical privat, avand  17 posturi (paturi cu toate functiunile actionate electric) cu sistem de console “bridge” deasupra patului continand prize de gaze medicale, prize electrice, lumina de noapte,precum si suporturile pentru monitoare,ventilatoare, injectomate si perfuzomate . Departamentul de ATI este prevazut cu centrala proprie de tratare a aerului,asigurand un grad adecvat de asepsie.In cadrul departamentului exista si rezerve septice de terapie intensiva.

Spitalizarea  se face in rezerve de un pat sau doua, cu dotare de 5 * (fotoliu sau canapea pat, televizor LCD, frigider minibar, caseta de valori, cantar, uscator de par).Fiecare rezerva are baie proprie. Paturile din rezerve sunt motorizate cu 5 segmente si , de asemenea,  exista  consola de gaze medicale si prize electrice deasupra fiecarui pat.

Pacientul are la dispozitie: halat, prosoape, papuci, obiecte de toaleta de unica  folosinta, un telefon mobil  personal avand buton de “call nurse” cu ajutorul caruia poate apela si comunica direct cu asistentele de pe sectie si cu alte persoane din afara spitalului.

Pe toata durata spitalizarii, pacientul beneficiaza de mai multe tipuri de meniuri personalizate in functie de afectiuni (3 mese si 2 gustari zilnic) si de varsta (copii sau adulti), meniuri strict monitorizate de dieteticienii spitalului.

Servicii

Medici

Incarcam medicii (0 din 43)

Numele medicilor sunt in ordine alfabetica