No posts found

Sanador Mobile App

Manual de utilizare aplicatie mobila Sanador Medical Center

Aplicatia “Sanador Medical Center” se adreseaza atat pacientilor cat si medicilor aflati in relatie cu “Sanador”. Aplicatia permite accesul medicilor si al pacientilor la dosarele medicale proprii. In acest fel, utilizatorul are intotdeauna la indemana istoricul consultatiilor si al analizelor medicale efectuate la Centrul Medical Sanador, direct de pe dispozitivul mobil, cu acces la internet.

Aplicatia este disponibila gratuit pe Apple AppStore, fiind compatibila cu dispozitivele cu sistem de operare iOS (iPhone si iPad).

Descarcare, Instalare si Accesare Aplicatie

Pentru dispozitivele mobile cu iOS, aplicatia se poate descarca de pe Apple App Store direct de pe mobil sau accesand link-ul de pe www.sanador.ro.

Pentru descarcarea si instalarea aplicatiei urmati pasii de mai jos:

Pas 1: Accesati App Store

Pas 2: Cautati Sanador Medical Center si accesati

Pas 3: Instalati Aplicatia

Pas 4: Autentificati-va in contul dvs iTunes

Pas 5: Asteptati descarcarea aplicatiei

Pas 6: Intrati in aplicatie prin apasarea iconitei

Pas 7: Interfata aplicatiei

In acest moment aplicatia este instalata pe dispozitivul dumneavoastra si este gata de utilizare. Puteti accesa modulul destinat pacientilor, modulul destinat medicilor (daca sunteti medic colaborator al Sanador), Setari, Sanador si Personal.
Pentru a putea utiliza aplicatia trebuie sa o activati la adresa www.sanador.ro/aplicatie.

Interfata pacient

Aplicatia mobila Sanador Medical Center este destinata pentru usurarea accesului pacientilor la propriile informatii medicale: programari consultatii, rezultate analize, radiografii, diagnosticuri, persoane de contact, medic de familie, grupa sanguina, alergii, intolerante si medicamente. Din aplicatie se va putea vedea si istoricul platilor pe care le-au facut pacientii la Sanador.
Pentru a accesa interfata destinata pacientilor, fiecare utilizator al aplicatiei va avea nevoie de un nume de utilizator si de o parola.

Pas 1: Accesati modulul Pacient

Pas 2: Introduceti datele de logare

Autentificarea se va face in felul urmator:

Pasul 1: Se va selecta si accesa iconita denumita generic “Pacient”-fig 1
Pasul 2: Introduceti in campurile aferente numele de utilizator si parola si apasati butonul “Trimite”. In cazul in care ati facut o greseala, o puteti corecta cu ajutorul butonului “Sterge”- conform figurii nr. 2.
Dupa autentificare, pacientul va avea acces la propriul dosar si istoric medical.

Interfata medic

Aplicatia mobila Sanador Medical Center este destinata pentru usurarea accesului medicilor la informatiile medicale ale pacientilor lor: programul tuturor consultatiilor pe zile, rezultatele analize, radiografii, diagnosticuri, persoane de contact ale pacientilor, grupa sanguina, alergii, intolerante si medicamente. Medicii pot actualiza dosarul medical al pacientilor direct prin intermediul aplicatiei.
Pentru a accesa interfata destinata medicilor, fiecare collaborator al Centrului Medical Sanador va avea nevoie de un nume de utilizator si de o parola.

Pas 1: Accesati modulul Medic

Pas 2: Introduceti datele de logare

Autentificarea se va face in felul urmator:
Pasul 1: Se va selecta si accesa iconita denumita generic “Medic”-fig 1
Pasul 2: Introduceti in campurile aferente numele de utilizator si parola si apasati butonul “Trimite”. In cazul in care ati facut o greseala, o puteti corecta cu ajutorul butonului “Sterge”- conform figurii nr. 2.
Dupa autentificare, medical va avea acces la dosarele complete ale pacientilor sai, la programarile pentru consultatii pe zile si la platile incasate de Sanador de la pacientii sai, pe luni, in RON si EURO.

Setari

In cadrul modulului de Setari, utilizatorii aplicatiei pot seta limba. Limbile disponibile sunt: Romana, Engleza, Rusa, Franceza, Germana, Spaniola si Italiana. Dupa setarea uneia dintre limbile mentionate este necesara restartarea aplicatiei.

Sanador

In sectiunea Sanador sunt prezentate informatii legate de Centrul Medical Sanador:

  • numarul de Call Center-021/9699,
  • Adresa web a site-ului Sanador- www.sanador.ro,
  • Harta locatiilor, care, prin intermediul serviciului de localizare, va prezenta utilizatorului locatiile Sanador care sunt amplasate cel mai aproape.
  • Galerie Foto- o serie de imagini de prezentare a Centrului Medical Sanador.

Personal

In cadrul sectiunii Personal pacientul si medicul pot defini si, ulterior, consulta urmatoarele informatii despre pacient si istoricul medical al acestuia:

  • Persoana de contact pentru cazurile de urgenta
  • Medicul de familie al pacientului
  • Informatii despre alergiile pacientului
  • Informatii despre medicatia pacientului
  • Informatii despre intolerantele pacientului

Activare cont

Pentru a putea folosi aplicatia Sanador Medical Center trebuie sa activati contul dumneavostra de utilizator. Pentru activare accesati “Activare cont” din partea de sus a acestei pagini, introduceti Numele de utilizator si Parola primite de la Sanador, acceptati “Termenii si conditiile de utilizare ale aplicatiei” si apasati butonul “Activeaza”. In cazul in care nu ati introdus corect numele de utilizator, parola sau nu ati acceptat termenii si conditiile va fi afisat un mesaj de eroare.

Modificare cont

Puteti oricand modifica datele dumneavostra de logare in aplicatie. Pentru aceasta accesati “Modificare cont” din partea de sus a acestei pagini, introduceti Numele de utilizator si Parola curente si Numele de utilizator si Parola dorite si apasati butonul “Modifica”. In cazul in care nu ati introdus corect numele de utilizator si parola curente va fi afisat un mesaj de eroare.